Το star.gr στη συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στον "Δρόμος 89,8" - Παρουσίασε αποκλειστικά το νέο του album «10»

Όσα αποκάλυψε στην Μαργαρίτα Λοΐζου

Αν είστε fan του Nίκου Οικονομόπουλου και θέλετε να τον απολαύσετε όσο ποτέ άλλοτε, συντονιστείτε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στις 6 Δεκεμβρίου δηλαδή, στον Δρόμος 89,8 όπου ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη και παρουσίασε επίσης αποκλειστικά το νέο του άλμπουμ με τίτλο «10».

Το εν λόγω cd θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και το star.gr βρέθηκε στο studio του No1 σταθμού για τις επιτυχίες για να σας δώσει μια μικρή γεύση και για να μάθετε πρώτοι όσα αποκάλυψε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη ραδιοφωνική παραγωγό Μαργαρίτα Λοΐζου.

Η επιλογή της κυκλοφορίας του άλμπουμ όσο και ο τίτλος του δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο τραγουδιστής, όπως εξομολογήθηκε, έχει σαν γούρι του το εκάστοτε άλμπουμ του να βγαίνει κοντά στην ονομαστική του εορτή, ενώ το «10», σηματοδοτεί τα 10 χρόνια που είναι στην δισκογραφία, το δέκατο άλμπουμ της καριέρας του αλλά και τα 10 τραγούδια που εμπεριέχονται σε αυτό. 

«Ξεκίνησα από τα 22 μου στη δισκογραφία αλλά τραγουδάω από τα 17 στα νυχτερινά μαγαζιά. Αυτά τα 10 χρόνια περάσανε γρήγορα!» τόνισε.

Τα τρία από τα 10 τραγούδια τα γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για τα «Είναι κάτι λαϊκά», «Για κάποιο λόγο» και «Ο χαρακτήρας». Μάλιστα, το δεύτερο, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε βρίσκεται στο No1 official air play chart  εδώ και πέντε εβδομάδες, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 12.000.000 views.

Τα υπόλοιπα 7 τα έχουν γράψει επίσης σπουδαίοι δημιουργοί και έχουν τους εξής τίτλους: «Παρακάλα να πεθάνω», «Αν είναι να ‘ρθεις», «Είμαι εδώ», «Υπολογισμένα», «Δεν σου ζητάω πολλά», «Δικαίωμά μου», «Για παράδειγμα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε πως νιώθει «περήφανος» για την επιλογή των τραγουδιών που έκανε ενώ παραδέχθηκε ότι είναι τελειομανής στη δουλειά του. «Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά μου. Είμαι υπερήφανος για αυτά που κάνω. Γιατί ό,τι κάνω το κάνω με αγάπη. Αυτά τα τρία τραγούδια πήγαν στο No1 από την αγάπη του κόσμου και από την αγάπη τη δική μου».

Όσο για το ποια είναι η συνταγή για την επιτυχία; «Δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία. Πρέπει να έχεις ένα ταλέντο πρώτα από όλα. Να τραγουδάς. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι έχω καλή φωνή. Αυτό δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει κανένας. Δεν περιαυτολογώ ποτέ, αλλά τουλάχιστον την πραγματικότητα μπορεί να την αντιληφθεί ο καθένας. Είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος και μου αρέσουν οι αλήθειες. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Πιστεύω πάρα πολύ στη φωνή μου. Νομίζω ότι τραγουδάω καλά αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Δεν είναι μόνο να έχεις καλή φωνή. Γενικότερα οι προσωπικότητες είναι αυτές που δημιουργούν τις μεγάλες καριέρες, σε συνδυασμό με το να έχεις μια καλή φωνή και να έχεις ωραία τραγούδια».

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «τα τελευταία δύο χρόνια μου αρέσει να πειραματίζονται με άλλους ήχους, με άλλα πράγματα. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Από εδώ και έπειτα θα κάνω κι άλλα. Δεν ήμουν έτσι πριν. Ίσως είναι η ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Και στη ζωή μου είμαι έτσι πλέον. Έχω γίνει λίγο πιο ανοιχτός σε καινούργια πράγματα. Γιατί σαν χαρακτήρας είμαι πολύ κλειστός. Έχω πολλές άμυνες. Και ανασφάλειες».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε επίσης για την ανατρεπτική συνεργασία του με τους Onirama στο «Κέντρο Αθηνών» αλλά και για τον έρωτα τονίζοντας πως «ο έρωτας είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Η καψούρα είναι καταστροφική. Είναι μια ψυχική διαταραχή. Αν θες να καταραστείς κάποιον πρέπει να του πεις «Σου εύχομαι να καψουρευτείς». Είναι ό,τι χειρότερο!. Ο έρωτας όμως σου δίνει δύναμη».

Stay tuned στις 6 Δεκεμβρίου στο Δρόμος 89,8 για ακόμα περισσότερο Νίκο Οικονομόπουλο! 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top