Συγκίνησε η Pink στα MTV Awards: Τα λόγια για την κόρη της που έκαναν την μικρούλα να φουσκώσει από υπερηφάνεια!

Δείτε το βίντεο

Συγκίνησε ο λόγος της Pink στα MTV Awards όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο «Michael Jackson Video Vanguard Award».
 
Μετά το show που έδωσε με μια σειρά από παλιές και νέες επιτυχίες, είπε κάποια πολύ όμορφα πράγματα για τα οποία την ενέπνευσε η κόρη της, η οποία βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο κοινό.

Όπως εξομολογήθηκε, πριν από λίγο καιρό η μικρή πήγε στη μητέρα της και της είπε πως «είναι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρει», διότι πιστεύει ότι μοιάζει με αγόρι.

«Πήγα στο σπίτι και έφτιαξα μία παρουσίαση στο PowerPoint για εκείνη και σε αυτή την παρουσίαση, υπήρχαν ανδρόγυνοι rock stars και καλλιτέχνες που ζουν την αλήθεια τους και πιθανόν τους κοροϊδεύουν κάθε μέρα της ζωής τους και συνεχίζουν. Κουνούν τις σημαίες τους και εμπνέουν όλους εμάς τους υπόλοιπους. Αυτοί είναι καλλιτέχνες όπως Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lenox, Prince, Janis Joplin, George Michael, Elton John, τόσοι πολλοί καλλιτέχνες».

H  Pink είπε, απευθυνόμενη στην κόρη της που ήταν στο κοινό, πως και η ίδια στο παρελθόν είχε δεχθεί επικρίσεις επειδή ήταν «πολύ αρρενωπή, πολύ δυναμική», αλλά και για το γεγονός ότι είχε κοντά μαλλιά. Όμως, δεν θέλησε ν’ αλλάξει τον εαυτό της για να νιώθουν οι υπόλοιποι καλά.

«Γι’ αυτό κοριτσάκι μου δεν αλλάζουμε. Παίρνουμε το χαλίκι και το κάνουμε μαργαριτάρι. Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δούνε διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες εδώ, με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας» ανέφερε και κατέληξε λέγοντας απευθυνόμενη στην κόρη της: «Και εσύ αγαπημένη μου κόρη, είσαι όμορφη!»

Πηγή φωτο και βίντεο: AP
Διαβάστε επίσης: 

Paris Jackson: Ξυπόλυτη και με αξύριστες μασχάλες στα βραβεία MTV- To καυτό φιλί στη συνοδό της!

ΜΤV Video Music Awards: Οι νικητές της βραδιάς και η διαστημική είσοδος της Katy Perry

MTV VMA 2017: Δείτε τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top