Νένα Χρονοπούλου: Το ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ «αντίο» στην φίλη της, Βιργινία Λεούση!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο site της

Νένα Χρονοπούλου: Το ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ «αντίο» στην φίλη της, Βιργινία Λεούση!

Η Νένα Χρονοπούλου ήταν φίλη με την αστρολόγο, Βιργινία Λεούση και ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενημερώθηκε για τον θάνατό της!

Διαβάστε εδώ: Πέθανε η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση-Ήταν 1,5 μήνα στην Εντατική 

Η Νένα έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο στο site της για την αγαπημένη φίλης της:

«ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ...

16 Μαρτίου 2017

Αντίο αγαπημένη Βιργινία, καλή αντάμωση...

Η σημερινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας γιατί «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας Βιργινία Λεούση.

Η Βιργινία που όλοι αγαπήσαμε, η Βιργινία που είχε για όλο τον κόσμο να πει μία καλή κουβέντα και μία ανοιχτή αγκαλιά. Η Βιργινία που ήταν παρηγοριά για όλους όσους γνώριζε και που μόνο βοήθεια προσέφερε σε όποιον τη χρειαζόταν... Γιατί αυτή ήταν η Βιργινία.

Από τις τέσσερις του Φεβρουαρίου νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Metropolitan και ενώ υπήρχαν κάποιες αναλαμπές ζωής από μεριάς της αλλά και από τις προσπάθειες των ιατρών, τελικά το μοιραίο έγινε σήμερα το πρωί.

Πάλεψε η Βιργινία και νίκησε το θάνατο εκείνο το Σαββατόβραδο στις 4 Φεβρουαρίου πολλές φορές, «πήγε και γύρισε» που έλεγαν οι παλιοί, αλλά τα έξυπνα μάτια της δεν άνοιξαν ούτε μία στιγμή από εκείνη την άτυχη βραδιά.

Όλος ο κόσμος που την αγαπούσε δεν την εγκατέλειψε ούτε μία στιγμή, κανένας δεν έλειψε λεπτό από δίπλα της γιατί όταν αγαπάς δεν εγκαταλείπεις. Ήλθε όμως η ώρα που αυτή η σπάνια γυναίκα λύγισε και προφανώς εγκατέλειψε...

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά, οι θεράποντες ιατροί έκαναν ότι μπορούσαν πραγματικά αλλά όλοι ξέρουμε πως Άλλος είναι αυτός που αποφασίζει για την πορεία της ζωής μας...

Έτσι από σήμερα το πρωί η Βιργινία μας θα βρίσκεται στη γειτονιά των Αγγέλων... Μαζί με όλους όσους αγαπούσε και είχει χάσει... Κι εκεί θα μοιράζει απλόχερα το ιδιαίτερο χιούμορ της και το απολαυστικό της ταπεραμέντο.

Αχ’ βρε Βιργινία βιάστηκες να φύγεις από κοντά μας και είσαι από εκείνα τα πλάσματα που δεν πρέπει να φεύγουν τόσο νωρίς γιατί αφήνουν πίσω τους συντρίμια Βιργινία μου... Συντρίμια....

Τίποτα πια δε θα είναι όπως παλιά για κανέναν από όσους σ’ αγαπούσαν... Τίποτα

Καλό Παράδεισο Βιργινία μου και καλή αντάμωση...

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top