Το star.gr στα ’’10 χρόνια βραδιές ΔΙΕΣΗ 101,3’’ με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών της

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 το βράδυ της Παρασκευής «μετακόμισε» στο ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE, για να συναντήσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μαζί με 400 τυχερούς ακροατές, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών της και το star.gr ήταν εκεί.

Σ΄ αυτή τη Βραδιά Δίεση όλοι οι ακροατές ήταν τυχεροί, καθώς για δυο ώρες, έγινε Live αναμετάδοση, αποκλειστικά από τη συχνότητα του Δίεση 101,3!!!

Γεμάτη από τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και γεμάτη με λόγια και ιστορίες που θα μοιραστεί μαζί μας.

Ιστορίες για τα τραγούδια, για τη δημιουργία, για ό,τι αγαπά, αλλά και για το πρόγραμμα που έφτιαξε και θα παρουσιάσει στο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage.

Ένα πρόγραμμα υπό τον τίτλο «Χωρίς Εξηγήσεις», που δημιούργησε με πολλή χαρά. Είναι το δικό της πρόγραμμα, όπως λέει, αυτό που είναι η ίδια. Όπως την ξέρουμε και όπως θέλουμε να την ακούμε. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.

Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όλα όσα χωράνε στη καρδιά της!

Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top