Ο Μακρόν τίμησε τον αληθινό «Spiderman»: Έσωσε 4χρονο παιδί που κρεμόταν στο κενό

Ο νέος ήρωας της Γαλλίας χρειάστηκε μόνο 40 δευτερόλεπτα για να σκαρφαλώσει με γυμνά χέρια από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον τέταρτο όροφο - Απίστευτες εικόνες

Ζωντανή απόδειξη ότι οι ήρωες είναι αληθινοί αποτελεί ο Μαμαντού Γκασαμά.

Ο νεαρός παράτυπος μετανάστης από το Μαλί, απολαμβάνει τιμές ήρωα στη Γαλλία καθώς με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής, έσωσε ένα 4χρονο αγοράκι που κρεμόταν στο κενό από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μαμoυντού Γκασαμά έγινε δεκτός από τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Όπως έγινε γνωστό οι γαλλικές αρχές θα του παραχωρήσουν τη γαλλική υπηκοότητα και μια θέση εργασίας στην πυροσβεστική υπηρεσία της Γαλλίας.

Ο Γκασαμά τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ αποκαλούν αληθινό «Spiderman» κατάφερε κάτι απιστευτο. Όπως θα δείτε και στο video, χρειάστηκε μόλις 40 δευτερόλεπτα για να σκαρφαλώσει με γυμνά χέρια από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και να σώσει το παιδί που αιωρούταν στο κενό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι άκουσε στον δρόμο πολύ κόσμο να φωνάζει και αυτοκίνητα να κορνάρουν. «Βγήκα, έτρεξα να δω τι λύσεις υπήρχαν για να σωθεί.Κατάφερα να πιαστώ από το μπαλκόνι, ανέβηκα με αυτόν τον τρόπο και, ευχαριστώ θεέ μου, το έσωσα» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

Ο πατέρας του παιδιού είχε βγεί για ψώνια και άφησε το παιδί αφύλακτο. Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα και του αφαίρεσαν την επιμέλεια.

 

Της Μαρίας Δεναξά, ανταποκρίτριας του Star στη Γαλλία

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top