Δεκαπεντάχρονη αυτοκτόνησε όταν διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της στο Internet

Ο πρώην φίλος της τις δημοσίευσε και κυκλοφόρησαν σε όλη την πόλη

15χρονη αυτοκτόνησε για γυμνές φωτογραφίες της

Μια έφηβη από τη Βραζιλία αυτοκτόνησε, μετά τις φήμες ότι ο πρώην φίλος της δημοσίευσε στο διαδίκτυο ιδιωτικές φωτογραφίες της και διαδόθηκαν στην πόλη που έμενε.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, η 15χρονη Καρίνα Σάιφερ Ολιβέιρα βρέθηκε στις αρχές του Νοέμβρη νεκρή στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νόβα Ανδραδίνα, περίπου 60 μίλια δυτικά του Σάο Πάολο.

«Δεν θα το ευχόμουν σε καμία μάνα», δήλωσε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που υποστήριξε ότι είχε άγνοια για την ιστορία. Αντίθετα, ο πατέρας της κοπέλας Aparecido Oliveira ανέφερε στο Buzzfeed ότι η έφηβη είχε αναφερθεί σε φήμες για ιδιωτικές της φωτογραφίες εδώ και δύο μήνες. «Αισθανόταν σαν σκουπίδι που της συνέβη αυτό», επισήμανε.

Η Καρίνα Σάιφερ Ολιβέιρα

Η αστυνομία ερευνά τις φήμες ότι ένας 17χρονος με τον οποίο η κοπέλα έβγαινε πέρυσι δημοσίευσε μέσω διαδικτύου, προσωπικές της φωτογραφίες. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της υποστηρίζει ότι η κοπέλα έπεσε θύμα bullying, καθώς ήταν μισή αφροαμερικανή.

Μάλιστα, οι γονείς διαπίστωσαν ότι στο κινητό της υπήρχαν μηνύματα μίσους από συμμαθητές της, που την κορόιδευαν για τα μαλλιά της, που ήταν σγουρά και τα ίσιωνε.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες της νεκρής Καρίνα κυκλοφόρησαν σε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Η μητέρα της κοπέλας υποστηρίζει ότι μόνον αστυνομικοί βρέθηκαν στο μπαλκόνι και είχαν πρόσβαση στη σκηνή. Η οικογένεια έκανε καταγγελία στις τοπικές αρχές, αν και ο επικεφαλής της αστυνομίας αρνήθηκε ότι υπήρξε διαρροή από αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top