Γοητευμένος από την Μελάνια Τραμπ ο Μπερλουσκόνι

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Δεν δίστασε να εκθειάσει την ομορφιά της Μελάνια Τραμπ ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και λάτρης του ωραίου φύλου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι αυτό που του αρέσει στον Ντόναλντ Τραμπ είναι ....η γυναίκα του.

Η γοητεία της Μελάνια Τραμπ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου γοήτευσε τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν δίστασε να της κάνει τηλεοπτικό κόρτε.

Η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε πρόσφατα στην Ιταλία για τη συνοδό των G7 όπου συμμετείχε ο πλανητάρχης σύζυγός της και γοήτευσε με τις εμφανίσεις της κατατροπώνοντας σε στιλ τις υπόλοιπες πρώτες κυρίες.

Ωστόσο ο ορμητικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι 80 ετών, με αδυναμία στο ωραίο φύλο δεν είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει κι έμεινε παραπονεμένος.

Ο Μπερλουσκόνι απολαμβάνει όμως την αγκαλιά της κατά 48 χρόνια μικρότερης αγαπημένης του Φραντσέσκα Πασκάλε

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών πάντως ψηφίζει Ελλάδα αφού για την εμφάνιση της στο καθιερωμένο πικνίκ του Λευκου Οικου επέλεξε δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου. Ένα λευκό φόρεμα με χρωματιστές ρίγες που σχηματίζουν μεγάλα καρό, χωρίς μανίκια και με μήκος μέχρι το γόνατο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top