Kάντο όπως η Τζάκι Κένεντι: Η Μελάνια Τραμπ ήταν μια οπτασία στα baby blue κατά την ορκωμοσία του Τραμπ

H κομψή της εμφάνιση με γάντια και εντυπωσιακό φόρεμα δια χειρός Ralph Lauren

Την στιλιστική έκπληξη έκανε η Μελάνια Τραμπ κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, παρά το άκυρο που έφαγε από πολλούς διάσημους σχεδιαστές οι οποίοι αρνούνταν να την ντύσουν, αφέθηκε στα χέρια του Ralph Lauren, και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, φέρνοντας στο νου μας κάτι από… Τζάκι Ο!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η 46χρονη Μελάνια επέλεξε να φορέσει ένα baby blue διπλής όψεως κασμίρ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με haute couture κοντό σακάκι με τολμηρό γιακά  και ασορτί γάντια.

Το όλο σύνολο, συνδύασε με ασορτί baby blue γόβες και clutch τσαντάκι, δίνοντας μια αρμονία στο όλο σύνολο.

Όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της; Και εκεί «ψήφισε» απλότητα, καθώς επέλεξε να κάνει έναν χαλαρό κότσο ψηλά, και να αποφύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ, φωτίζοντας το πρόσωπό της με φυσικούς τόνους.

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΤΖΑΚΙ ΚΕΝΕΝΤΙ-ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

Όπως είναι φυσικό, η παραπάνω εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τα διεθνή ΜΜΕ, που όλα τους με ένα στόμα μια φωνή, παρατήρησαν ότι η Μελάνια θυμίζει πολύ… Τζάκι Κένεντι.

Συγκεκριμένα, συνέκριναν την σημερινή εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, με την εμφάνιση που είχε κάνει η Τζάκι στην ορκωμοσία του Κένεντι το 1961.

 

Βάζοντας δίπλα δίπλα τις δύο εμφανίσεις, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως επίτηδες η Μελάνια επέλεξε να αντιγράψει το στιλ της Τζάκι, που υπήρξε η επιτομή της θηλυκότητας ενώ ήταν γνωστή η αγάπη της για το γαλάζιο χρώμα, το οποίο συχνά φορούσε από την κορυφή ως τα νύχια. Όσο για τα γάντια, η Τζάκι είχε φορέσει τότε λευκά, ενώ η Μελάνια επέλεξε γαλάζια.   

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ αντιγράφει μια προκάτοχο της! Να θυμίσουμε πως είχε κάνει copy paste τον λόγο της Μισέλ Ομπάμα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα πολλοί να την σχολιάσουν αρνητικά. Επομένως αυτή η δεύτερη αντιγραφή, είναι…πταίσμα μπροστά στην πρώτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top