Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ star.gr:ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ και ΑΙΜΑ παντού στο Reina

Σοκάρουν οι εικόνες

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το Ρέινα

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον μακελάρη που σκόρπισε το θάνατο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο Reina, οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι κάτι παραπάνω από σκληρές. Σοκάρουν.

Ο 25χρονος δράστης άφησε πίσω του άψυχα κορμιά, στοιβαγμένα, αίμα και συντρίμμια. Ο θάνατος που «ντύθηκε» Άγιος Βασίλης και έδρασε για λογαριασμό του Ισλαμικού κράτους μέσα σε 7 λεπτά χρησιμοποίησε περίπου 180 κάλυκες, άλλαξε πέντε φορές γεμιστήρα και αφαίρεσε τη ζωή από 39 ανθρώπους που είχαν βρεθεί εκεί για να υποδεχθούν το 2017.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το star.gr, από τα πρώτα λεπτά μετά την Πρωτοχρονιάτικη «σφαγή» στο νυχτερινό club, το κέφι, η χαρά και η εορταστική διάθεση μέσα στο μαγαζί έχουν αντικατασταθεί από εικόνες φρίκες, πανικού και αιματοκυλίσματος.

Όσοι δεν κατάφεραν να πηδήξουν στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου ή να κρυφτούν κάτω από τα τραπέζια, είχαν μοιραία κατάληξη, όπως φαίνεται και στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του star.gr: άτομα νεαρής ηλικίας βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια του αδίστακτου δράστη που μπήκε – παρά τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας – στο μαγαζί με σκοπό να «θερίσει» όποιον βρει μπροστά του και να μην αφήσει πίσω του τίποτα όρθιο.

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top