Γιάννης Λαγός από το ευρωκοινοβούλιο: Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Άκουσε την εισαγγελική πρόταση για ποινή 13 χρόνων και πέταξε για Βρυξέλλες

Ο Γιάννης Λαγός έφυγε για τις Βρυξέλλες, αφότου άκουσε την πρόταση της εισαγγελέως για ποινή φυλάκισης 13 ετών, για τον ίδιο και έξι ακόμα πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μέσα από το ευρωκοινοβούλιο έκανε νέα δήλωση, κάνοντας γνωστό πως θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. 

«Λαγός όνομα και πράγμα ο Λαγός» - Έφυγε για Βρυξέλλες μετά τη δίκη

«Μετά από πεντέμισι χρόνια μιας κακοδικίας που δεν έχει προηγούμενο, ακούστηκε μια απόφαση που δικαιώνει πανηγυρικά όλους εμάς που έχουν τραβήξει τα πάνδεινα. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι υπάρχει καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων. Αυτό σημαίνει ότι κανονικά όλη η δίκη τινάζεται στον αέρα. Ευχαριστώ τον κ. Πλεύρη που μας στήριξε, αν και δεν περιμέναμε δικαιοσύνη στον απόλυτο βαθμό. Όμως καταφέραμε να μπορούμε να προσφύγουμε από δω και πέρα σε ευρωπαϊκό δικαστήριο και για να βρούμε το δίκιο μας» είπε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, στο κανάλι του κόμματος Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, του οποίου είναι επικεφαλής. 

«Μέσα στις επόμενες μέρες θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον του ελληνικού δημοσίου, εναντίον δημοσιογράφων… εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι βρώμιζαν το στόμα τους, έπαιζαν με την τιμή και την υπόληψή μας και έλεγαν ψέματα και μας κατηγορούσαν συλλήβδην σαν δολοφόνους, χωρίς καν να υπάρχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση» τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα προσφύγουμε εναντίον του δικαστηρίου και θα αποδείξουμε ότι η Λεπενιώτη και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την έδρα του δικαστηρίου, έχουν επηρεαστεί. Ακόμη και σήμερα αν μπω φυλακή, οι νομικοί μας είναι έτοιμοι να κινήσουν τις διαδικασίες. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη και τότε το στημένο δικαστήριο δε θα είναι εκεί να τους υπερασπιστεί και ο καθένας θα τρέχει να γλιτώσει
Να ευχαριστήσω όσους συγκεντρώθηκαν και συνελήφθησαν άδικα και να τους πω ότι θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους για της πατρίδος την ελευθερίοα και του Χριστού την πίστη την αγία. Καλή δύναμη, σε όλους θα κερδίσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, απορρίφθηκε το αίτημα του ευρωβουλευτή και διευθυντικού μέλους της εγκληματικής οργάνωσης για εξαίρεση των δικαστών από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με το οποίο προσπάθησε να καθυστερήσει την πρόταση των ποινών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top