Στην εντατική ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου - Δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή!

Ο καλύτερος αρσιβαρίστας πάσχει από σοβαρή ηπατική ανεπάρκεια

Κρίσιμες ώρες για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, o οποίος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες  νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Bakırköy Sadi Konuk στην Κωνσταντινούπολη και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο κορυφαίος αρσιβαρίστας όλων των εποχών έχει διαγνωστεί εδώ και αρκετά χρόνια ηπατική ανεπάρκεια, αλλά πλέον χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος.

Ορισμένα δημοσιεύματα ήθελαν τον 50χρονο πρώην αθλητή να έχει τεθεί σε τεχνητό κώμα, αλλά με βάση τη νεότερη ενημέρωση των γιατρών, έχει τις αισθήσεις του και είναι σε θέση να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να κρατήσει κρυφό το πρόβλημα της υγείας του ενώ αυτό είχε απαιτήσει και από το στενό του περιβάλλον.

Στο πλευρό του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου βρέθηκε τη Δευτέρα ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, Ασκίν Μπακ, ο οποίος τόνισε πως «παρακολουθούμε την κατάσταση του Σουλεϊμάνογλου από κοντά και έχω ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο».

Ο 50χρονος πρώην αθλητής, που γεννήθηκε στη Βουλγαρία αλλά πολιτογραφήθηκε Τούρκος, κατέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του 3 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 5 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, 2 χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα 1 χάλκινο.

Στην ιστορία έχουν μείνει οι μονομαχίες του αποκαλούμενου και Ηρακλή τσέπης (έχοντας ύψος μόλις 1,47μ.) με τον Βαλέριο Λεωνίδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top