Θέλετε σεξ; Μην κλαίτε!

Τι δείχνει νέα έρευνα

Αν είστε γυναίκες και νομίζετε ότι ρίχνοντας μερικά δάκρυα μπορείτε να «ρίξετε» ευκολότερα έναν άνδρα, πλανάστε σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό «Science»,κι αυτό γιατί τα γυναικεία δάκρυα περιέχουν άοσμα χημικά μηνύματα που μειώνουν την τεστοστερόνη, συνεπώς και τη σεξουαλική διέγερση των ανδρών!


Μπορεί το ανθρώπινο σώμα να παράγει πολλά χημικά «μηνύματα» τα οποία επηρεάζουν τη σεξουαλική δραστηριότητα είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, αλλά σύμφωνα με το Ινστιτούτο Επιστήμης Weizman στο Ισραήλ, το πρώτο «μήνυμα» που εντοπίζεται στα δάκρυα είναι το «αντιερωτικό»και όχι για παράδειγμα αυτό της συμπόνιας ή της λύπησης.


Από έρευνες που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες σε εθελόντριες, διαπίστωσαν ότι τα γυναικεία δάκρυα ήταν ικανά να μειώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και την σεξουαλική διέγερση στους άντρες, αλλά δεν ήταν και ικανά να τους συγκινήσουν. Ωστόσο, μπόρεσαν να τους καταστείλουν την επιθετικότητα .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top