Παρατήστε το αυτοκίνητο και πιάστε το… ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ!

Το απόλυτα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς

Κουραστήκατε από τα… «παραδοσιακά» μέσα μεταφοράς; Θέλετε έναν αέρα ανανέωσης στις μεταφορές σας; Επιθυμείτε να συνδυάσετε τον τερπνόν μετά του ωφελίμου κάνοντας παράλληλα και γυμναστική;

Το μονόκυκλο είναι η λύση!Τώρα που τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απεργούν και η κίνηση στους δρόμο��ς είναι αφόρητη, εσείς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!

Με ποιο τρόπο; ανεβαίνετε στο μονόκυκλο, τοποθετείτε τα δυο σας πόδια στις υποδοχές, γέρνετε ελαφρώς μπροστά και… έτοιμοιιιι! Φύγατε!

Με μέγιστη ταχύτητα 19 χιλιομέτρων την ώρα και μπαταρία που αντέχει έως και δυο ώρες συνεχούς κίνησης, το μονόκλυκλο θα σας ενθουσιάσει, καθώς είναι ΚΑΙ εργονομικό λόγω των διαστάσεων του.

Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι εξαιρετική ισορροπία, μιας και είναι κάτι ανάμεσα σε πατίνι και ποδήλατο, με τη διαφορά ότι του λείπουν οι χειρολαβές!

Προσέξτε μόνο μην πάρετε πολλή φόρα, γιατί για να σταματήσετε, θα πρέπει πρώτα να γείρετε ελαφρά προς τα πίσω και να κατεβάσετε ΕΝΑ-ΕΝΑ τα πόδια!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top