Ζευγάρι γυναικών απέκτησε... πεντάδυμα!

Τί άλλο θα δούμε...

Ζευγάρι γυναικών απέκτησε... πεντάδυμα!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας… πραγματικά… Τι άλλο δηλαδή να περιμένουμε όταν μαθαίνουμε ότι ζευγάρι γυναικών απέκτησε… πεντάδυμα;

Αν και γεννήθηκαν πρόωρα, τα μωρά της Melissa Keevers και της Rosemary Nolan, η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως «σταθερή».


Η 27χρονη Keevers και η 22χρονη Nolan, είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Τι έκανα λοιπόν οι δύο γυναίκες: Πήραν σπέρμα από τον ίδιο Aμερικανό δότη που χρησιμοποίησαν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, τον οποίο και είχαν βρει μέσω ενός site στις ΗΠΑ.


Ο βιολογικός πατέρας, ένας 27χρονος φοιτητής της νομικής, υπέγραψε ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά και έτσι παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα.

Όπως δήλωσαν οι γιατροί, η πιθανότητα να κυοφορήσει η Keevers χωρίς την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, ήταν μια στις εξήντα εκατομμύρια και επετεύχθη! Τα μωρά, Noah, Charlie, Eireann, Evie και Abby, έχουν ακόμα μία αδελφούλα, τη Lilly, η οποία γεννήθηκε από πριν ένα χρόνο, από την 22χρονη Nolan. Αντε να σας ζήσουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top