Νεύρα στο Shopping Star: Πόσα συμπλέγματα μπορεί να κουβαλά ένας άνθρωπος;

«Σουτ βλαχούλες» ανέφερε η Γιώτα

Πασαρέλα στο Shopping Star έκανε το απόγευμα της Τρίτης η Αγγελική ωστόσο την προσοχή των τηλεθεατών του Star τράβηξε η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Δήμητρα και τη Γιώτα.

Shopping Star: Τι να βάλετε για να «θυμίζετε» Jennifer Lopez

Shopping Star Ηλιάνα: «Σε περίμενα πιο κομψή και πιο κυριλέ»

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η σειρά της Γιώτας να κρίνει το styling της Αγγελικής και ανέφερε πως της θύμισε τη Jennifer Lopez και κατά συνέπεια είναι εντός του θέματος αυτής της εβδομάδας που είναι «Κάντο όπως η jLo».

Η διαγωνιζόμενη ευχαρίστησε τη Γιώτα αναφέροντας πως τα λόγια της είναι «σαν ποίημα» κάτι που η Γιώτα πήρε στραβά. Τότε, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ξέσπασαν σε γέλια και εκείνη φανερά ενοχλημένη μεταξύ σοβαρού και αστείου τις αποκάλεσε «βλαχούλες». 

Η Δήμητρα ούτε και τότε μπόρεσε να σταματήσει το γέλιο και τότε η Γιώτα της είπε να «αποχωρήσει και να έρθει με τον κηδεμόνα» της. 

Η Γιώτα βλέποντας τη συμπεριφορά της Δήμητρας αναρωτήθηκε «Πόσα συμπλέγματα μπορεί να κουβαλά ένας άνθρωπος».

Όσον αφορά τώρα την κριτική για το look της Αγγελικής, πέραν της Γιώτας που την εκθείασε, οι άλλες τρεις παίκτριες βρήκαν αρκετά στιλιστικά λάθη.

Η Στέλλα ανέφερε πως θα ήθελε να έχει προλάβει κομμωτήριο, να έχει καλύτερο μακιγιάζ και πιο μεγάλους κρίκους, ενώ ισχυρίστηκε πως η διαγωνιζόμενη έφτιαξε κρυφά τα μαλλιά της, κάτι που όπως είπε δεν βρήκε δίκαιο. 

 

Η Παναγιώτα θα ήθελε ένα πιο ψηλόμεσο ενώ όπως είπε, ούτε και τα παπούτσια την ξετρέλαναν.

Τέλος και η Δήμητρα θα ήθελε η διαγωνιζόμενη να φτιάξει τα μαλλιά της και να βαφτεί πιο έντονα. 

Δείτε το Shopping Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top