Aυτή είναι η πιο υπέροχη τάση στα νύχια

Η διάσημη nail artist, Betina Goldstein προτείνει

Κάθε καλοκαίρι τα νύχια μας αποκτούν χρώμα και κάποιες φορές γεμίζουν με σχέδια τα οποία είναι εμπνευσμένα από αυτήν την τόσο όμορφη, ξέγνοιαστη και λαμπερή εποχή του χρόνου. Στα hot trends βρίσκονται σχεδόν πάντα οι φράουλες, τα ματάκια, τα καρπουζάκια, τα λουλούδια, τα κύματα, τα κοχύλια, οι άγκυρες, τα κερασάκια. Όμως αυτή τη σεζόν, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα πανέμορφο nail art το οποίο δημιούργησε η εκπληκτική Betina Goldstein.

Η διάσημη nail artist, για την οποία έχουμε κάνει αρκετές φορές αναφορά στο παρελθόν και έχουμε εμπνευστεί από τα υπέροχα μανικιούρ που δημιουργεί, αποφάσισε να σχεδιάσει στα νύχια της μικροσκοπικές ντομάτες.

Το συγκεκριμένο σχέδιο το είδαμε όπως πάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκεί όπου μοιράζεται φωτογραφίες αλλά και tutorial videos, ώστε οι φανς της να μπορέσουν να αντιγράψουν κάθε πρότασή της για τα νύχια.

Θέλεις να έχεις πάντα γερά νύχια; Τι να κάνεις

Η ίδια σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, ότι πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο το επαναφέρει στο προσκήνιο καθώς το θεωρεί κατάλληλο για την εποχή. Όπως θα δεις στη φωτογραφία, πρόκειται για ένα μανικιούρ το οποίο αποτελείται από καθαρή, διάφανη βάση νυχιών και επάνω σε αυτήν έχει ζωγραφίσει μικροσκοπικές, ζουμερές, λαχταριστές κόκκινες ντομάτες με τσαμπί οι οποίες μοιάζουν πολύ ρεαλιστικές και σου έρχεται πραγματικά να τις φας!

Σε κάθε νύχι έχει ζωγραφίσει τρεις ή και περισσότερες ντομάτες και παρότι κανείς θα έλεγε πως δεν πρόκειται για ένα σχέδιο που αμέσως σε κάνει να πεις το «ναι» και να το δοκιμάσεις, το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ κομψό και διακριτικό, οπότε σε προκαλεί τελικά για μια δοκιμή.

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή: www.allyou.gr 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top