Πώς το πιο urban party της χρονιάς έκρυβε μία μεγάλη αλλαγή

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου PULZE 2.0 και νιώσαμε την αλλαγή

PULZE 2.0

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου PULZE 2.0 και νιώσαμε την αλλαγή στην απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού.

«Κάθε μέρα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές αλλά και έντονους ρυθμούς. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου, νιώσε τη στιγμή, νιώσε ελεύθερος. Νιώσε την αλλαγή». Αυτά που ακούσαμε στο αποκαλυπτήριο video του PULZE 2.0, θα τα ακούμε να παίζουν σε λούπα στο μυαλό μας για πολύ καιρό. Και η αποκάλυψη της νέας συσκευής συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0 έγινε -πώς αλλιώς;- στο πιο cool urban party της χρονιάς.

Το αγαπημένο 48 Urban Garden γέμισε κόσμο, led φώτα που αναβόσβηναν ρυθμικά, οθόνες προβολής και τρεις ειδικές προθήκες, όπου σε κάθε μία βρισκόταν και ένα από τα χρώματα του νέου PULZE 2.0. Η συσκευή που αναβαθμίζει την εμπειρία θερμαινόμενου καπνού παρουσιάστηκε στο κοινό όπως της αξίζει: με ένα party σε hype διάθεση και μία αίσθηση ελευθερίας, συναφούς με τις πολλές νέες επιλογές που σου δίνει. Μιλώντας για επιλογές, η αρχή γίνεται με τα τρία διαφορετικά χρώματα της συσκευής, Deep Teal, Rich Copper και Midnight Mocha. Μάλιστα, η ομάδα του 48 Urban Garden επιμελήθηκε τρία custom cocktails εμπνευσμένα από αυτές -είχαν τα ίδια ονόματα με τις αποχρώσεις και η βάση τους ήταν η Vodka και η Tequila. 

Η αρχή, λένε, είναι το ήμισυ του παντός, λένε, και ο dj κατάφερε με τις επιλογές του να μας βάλει νωρίς σε party mood και «ζέστανε» τη διάθεσή μας. Μέχρι να ανέβουν στο stage οι Prestige, απολαύσαμε finger food, φωτογραφηθήκαμε στο photo booth που στήθηκε στον χώρο ειδικά για τη βραδιά και φυσικά νιώσαμε την αλλαγή μέσα από τη δοκιμή στο ειδικά ειδικά διαμορφωμένο tasting bar, όπου ενημερωθήκαμε τόσο για τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής όσο και για την πλούσια γκάμα γεύσεων iD που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μία απολαυστική και αυθεντική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, από χαρμάνια υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. 

Αναμφίβολα, η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν το reveal του PULZE 2.0 μέσα από ένα εντυπωσιακό video, αλλά και ένα εξίσου καθηλωτικό light show με λέιζερ, led φώτα και καπνούς. H αίσθηση ελευθερίας και η πρωτοποριακές λειτουργίες αυτής της συσκευής θερμαινόμενου καπνού «ξεπήδησαν» από την οθόνη και όλοι συντονιστήκαμε με το Feel the PULZE αίσθημα της βραδιάς. Άνθρωποι των media, influencers και συνεργάτες της εταιρίας που βρισκόντουσαν στον χώρο, μετά την αποκάλυψη του spot βρήκαν ένα κοινό θέμα συζήτησης που κράτησε για ώρα… «τι ακριβώς κάνει το νέο PULZE 2.0;». 

Αρχικά προσφέρει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση. Η γευστική εμπειρία διαρκεί 5 λεπτά χωρίς μέτρημα εισπνοών και είναι ομοιόμορφη από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Η μικρότερη* όλα σε μία συσκευή PULZE διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης για επιλογή έντασης γεύσης, Standard για πιο έντονη και Eco για πιο διακριτική εμπειρία, ενώ ο καθαρισμός είναι πολύ εύκολος και πρακτικός. 

Κατά τις 21:30 ο urban χώρος του party άρχισε να αδειάζει με τους προσκεκλημένους να φεύγουν ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση και στιγμές χαράς, απόλαυσης και ελευθερίας που τους προσέφερε η βραδιά…. μαζί με μία υπόσχεση: να νιώσουν την αλλαγή στη ζωή τους όλο το 2023, αναβαθμίζοντας τις αγαπημένες του συνήθειες. Και ποια καλύτερη αρχή για ένα τέτοιο resolution από το νέο PULZE 2.0.

* Έρευνα Imperial brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top