3 tips για να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει πιο lush

Απλά βήματα που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου που μένεις

Το σπίτι δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι το καταφύγιο σου. Το μέρος που ανυπομονείς να επιστρέψεις το βράδυ μετά τη δουλειά. Το μέρος που αποκαλύπτει στους καλεσμένους σου μία νότα από τον χαρακτήρα σου. Την ιδιοσυγκρασία, την αισθητική, τη δημιουργικότητα σου. Τη φινέτσα σου. Το glamour στοιχείο σου, το οποίο τελικά δεν χρειάζεται αρκετά χρήματα για να το προσδώσεις στο σπίτι σου. Οι συμβουλές της House Expert Mama Mila από την Αυστραλία αρκούν!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το σπίτι του είναι βγαλμένο από τις… σειρές του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chantel Mila (@mama_mila_au)

Εξαφανίστε τα καλώδια σε ένα στιλάτο κουτί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανησυχητικό για την αρμονία τη δική σου και του σπιτιού από τα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών, τα οποία καταστρέφουν το σκηνικό που με κόπο έχεις δημιουργήσει. Υπάρχει λύση και... «κρύβεται» τα στιλάτα κουτιά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κρύψεις τα ενοχλητικά καλώδια. Προτίμησε λευκό χρώμα με ξύλο, γιατί η τάση φέτος αγαπάει τον μινιμαλισμό.

Καρύδη - Αθερίδης: Το cozy σπίτι τους κάτω από την Ακρόπολη

Μαλάκωσε τις πετσέτες του

Όταν χαλαρώνεις σε ένα luxury ξενοδοχείο ή resort, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις ζεστές και μαλακές πετσέτες που «αγκαλιάζουν» το σώμα σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να αποκτήσεις και in house αυτή την αίσθηση είναι να προσθέσεις ένα scoop μαγειρική σόδα στην επόμενη πλύση σου.

Τοποθέτησε κεριά σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Από το υπνοδωμάτιο έως το σαλόνι και από το σαλόνι έως το μέρος που ακόμα κι ο Βασιλιάς πάει μόνος του. Ένα αρωματικό κερί σε χαλαρώνει, σε αναζωογονεί, σε ξεκουράζει. Κι δίνει οικονομικά στο σπίτι σου τη lush αίσθηση που θες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top