Λευκές, μαύρες ή κόκκινες; Ποια είναι η ιδανική τσάντα αυτή την περίοδο;

Χρήσιμα tips για να τις συνδυάσεις με ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις

γυναικείες τσάντες

Οι γυναικείες τσάντες έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες και παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Δε γίνεται λόγος μόνο για την πρακτική τους χρήση, αφού θα βρείτε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε στην τσάντα μίας γυναίκας, αλλά και για το αισθητικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τσάντες που θα ταιριάζουν με τα χρώματα των ρούχων σας, ενώ θα είναι κατάλληλες για τις περιστάσεις που επιθυμείτε.

Με τι μπορώ να συνδυάσω τις λευκές τσάντες;

Η λευκή τσάντα είναι αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Αγοράζοντας λευκές γυναικείες τσάντες έχετε μία πολύ εύκολη επιλογή για να τη συνδυάσετε με σχεδόν κάθε ρούχο της ντουλάπας σας. Πάνε με τα περισσότερα χρώματα και τα μοτίβα, αν και είναι καλό να αποφύγετε να τις ταιριάζετε με αντίστοιχα λευκά ρούχα, παντελόνια, πουκάμισα κλπ. Μπορεί να κάνει ένα ιδανικό κοντράστ με μαύρα ρούχα, αλλά και να συμπληρώσει ιδανικά το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε. Δεν σας περιορίζει κανείς ως προς τις περιστάσεις που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημα είναι η φθορά μέσα στο χρόνο, αφού οι γρατζουνιές, τα στίγματα και οι μαυρίλες φαίνονται πολύ περισσότερο στο λευκό υλικό. Έτσι, αν έχετε καλές γυναικειες τσαντεσ, καλό θα ήταν να μην τις χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Με τί συνδυάζονται οι μαύρες τσάντες;

Οι γυναικείες μαύρες τσάντες αποτελούν χωρίς αμφιβολία το πιο κλασικό κομμάτι που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία των γυναικείων αξεσουάρ. Το μαύρο χρώμα έχει το δικό του χαρακτήρα, όμως έχει την ικανότητα να λειτουργεί συμπληρωματικά με κάθε χρώμα και σχέδιο. Έτσι, οι συνδυασμοί που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με μία μαύρη τσάντα είναι άπειροι! Σε όποια περίσταση και αν θέλετε, μία μαύρη γυναικεία τσάντα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Βεβαίως, το σχέδιο και το υλικό είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα που μπορεί να σας κατευθύνει προς κάποια συγκεκριμένη περίσταση. Μην διστάσετε να πάρετε μία μαύρη τσάντα που σας αρέσει, αφού σίγουρα θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα σας… λύσει τα χέρια ως προς το ενδυματολογικό. Η μόνη περίοδος που οι μαύρες τσάντες δεν είναι τόσο δημοφιλείς είναι το καλοκαίρι, όταν και γενικά οι τάσεις στηρίζουν πιο έντονα και ζωντανά χρώματα.

Ποια ρούχα συνοδεύουν ιδανικά τις κόκκινες τσάντες;

Οι κόκκινες γυναικείες τσάντες είναι ένα αξεσουάρ που διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του κόκκινου χρώματος. Αρμόζει σε περιστάσεις που θέλετε να αναδείξετε τη δυναμική σας και τη ζωντάνεια σας. Προσδίδει προσωπικότητα και τόλμη στην εμφάνισή σας, αφού μία κόκκινη τσάντα δεν περνάει απαρατήρητη. Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε μία κόκκινη τσάντα κάθε εποχή, με τις παραλλαγές του μπορντό ή του κόκκινου-μωβ να είναι επίσης πολύ δημοφιλείς στις τάξεις των γυναικών. Μπορείτε να συνδυάστε μία κόκκινη τσάντα με έντονα χρώματα, για να δημιουργήσετε colorblocking, ή ακόμη και με μονόχρωμα φορέματα για έναν πιο μίνιμαλ συνδυασμό, που όμως μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αν και υπάρχουν αρκετές πιο απλές και καθημερινές κόκκινες γυναικειεσ τσαντεσ, προτείνεται οι γυναίκες να επιλέγουν αυτό το χρώμα σε πιο επίσημες περιστάσεις, με κομψά και επίσης εντυπωσιακά ρούχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top