Skincare Sandwiching: Η νέα τάση ομορφιάς που οι Influencers ήδη αγαπούν!

Μία νέα skincare μέθοδος που υπόσχεται να κρατά το δέρμα σου ενυδατωμένο

Κατά καιρούς σίγουρα «πέφτεις» επάνω σε διάφορες τάσεις που αφορούν στο μακιγιάζ αλλά και στην περιποίηση της επιδερμίδας και αυτή είναι μια από εκείνες που θα σε απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα. Το skincare sandwiching, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι influencers για να κρατήσουν την επιδερμίδα τους βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή ειδικά το χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει και οι αρνητικές επιπτώσεις της στην επιδερμίδα είναι μεγάλες.

Τα παράξενα beauty μυστικά των σταρ που τους χαρίζουν τέλειο δέρμα

Τι σημαίνει όμως skincare sandwiching και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν θέλεις να το δοκιμάσεις;

Σύμφωνα με το TikTok, από όπου και ξεπήδησε αυτή η τάση, το skincare sandwiching έχει τις ρίζες του σε μια κορεατική τεχνική περιποίησης, η οποία θέλει την εφαρμογή των προϊόντων σε νωπό δέρμα. Αυτό το μυστικό βοηθάει στην ακόμα καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην απαλή υφή του δέρματος μετά την περιποίηση.

Με την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης σε νωπό δέρμα, η υγρασία «κλειδώνεται» και έτσι η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη για περισσότερο διάστημα. Το δέρμα απορροφά το νερό και τα συστατικά των προϊόντων όπως ένα σφουγγάρι και αυτό επιβεβαιώνεται και από τους skincare experts.

Μια δοκιμή αξίζει!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top