MIGATO: -40% σε όλη την νέα χειμερινή συλλογή υποδημάτων και τσαντών

Γιορτάζει τα 40 της χρόνια μαζί με όλους τους #migatolovers

MIGATO

Η ελληνική εταιρεία υπόδησης και αξεσουάρ MIGATO κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει μαζί με όλους τους #migatolovers προσφέροντας -40% στα καταστήματα και στο migato.com!

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Γάτος δηλώνει «Όταν δημιουργήσαμε την MIGATO, είχαμε σαν θεμελιώδεις αρχές τον σεβασμό στον καταναλωτή και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων και τον οικογενειακό χαρακτήρα της εταιρείας. Σήμερα, έπειτα από 40 χρόνια πορείας, με 400,000 πιστούς πελάτες, 60 καταστήματα Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από 300 εργαζόμενους, έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες αναλλοίωτες. Για μένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας»

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων της, η MIGATO αποφάσισε να αφιερώσει την επέτειό της σε όλους τους #migatolovers και για να τους δείξει την ευγνωμοσύνη της ξεκινά προωθητική καμπάνια με 40% έκπτωση σε όλη την νέα χειμερινή συλλογή υποδημάτων και τσαντών MIGATO, όπως γόβες, sneakers, loafers, μποτάκια, μπότες γυναικείες, τσάντες και ανδρικά υποδήματα. Η ενέργεια ισχύει σε όλα τα καταστήματα MIGATO, στα καταστήματα outlets με extra -40% στις ήδη μειωμένες τιμές καθώς και στο eshop migato.com.

Σήμερα πλέον, 40 χρόνια από την ίδρυσή της, η MIGATO συνεχίζει και γράφει τη δική της ιστορία επιτυχίας, κατέχοντας πλέον ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Η διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη, και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, την καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα. Παράλληλα, η MIGATO συνεχίζει να εξελίσσει το δίκτυο των 60 καταστημάτων της στην Ελλάδα και εξωτερικό, με νέα εγκαίνια και συνεργασίες.

Προλάβετε κι εσείς τις προσφορές OUTLET με extra -40% στις ήδη μειωμένες τιμές, αλλά και την επετειακή προσφορά -40% στη ολοκαίνουργια χειμερινή συλλογή της MIGATO στο migato.com και στα καταστήματα MIGATO, για λίγες μέρες ακόμα μόνο!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top