KLOSTI: Oι ωραιότερες λαμπάδες κατευθείαν στα βαφτιστήρια μας!

Ό,τι και αν επιλέξετε έρχεται άμεσα στην πόρτα σας με ένα «κλικ»

λαμπαδα

Για τα βαφτιστήρια που είναι κοντά αλλά και για αυτά που είναι πιο μακριά, το KLOSTI το ιδιαίτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με τα χειροποίητα δώρα, αναλαμβάνει να στείλει τις λαμπάδες και τα πασχαλινά δώρα στους δικούς μας!

Άνοιξη 2022: Αυτές είναι οι τσάντες που κρατάμε τώρα!

Στο KLOSTI θα βρεις μεμονωμένες λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια αλλά και όμορφες προτάσεις δώρων που περιλαμβάνουν λαμπάδα και εκπαιδευτικό παιχνίδι καθώς και ένα χρηστικό σακίδιο που το παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει στις δραστηριότητες του!

Το χαριτωμένο πειρατάκι συνοδεύεται από ένα επιτραπέζιο δράσης και ένα υπέροχο ανθεκτικό σακίδιο για τα πράγματα του παιδιού Εμπνευσμένες από τις γοργόνες, οι λαμπάδες του KLOSTI θα αγαπηθούν από τα κορίτσια μας!

Εκτός όμως από τα βαφτιστήρια μας, το ΚLOSTI έχει μεριμνήσει και για τους ενήλικες – στο KLOSTI θα βρεις ιδιαίτερα χειροποίητα αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι και δώρα για το σπίτι! Μικρές δεσποινίδες, υπέροχα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά για το σπίτι!

Στο KLOSTI θα βρει κανείς και πιο προσωπικά δώρα, όπως κρεμαστά κολιέ με αυγά για τον λαιμό, βραχιόλια για τα χέρια και άλλα πολλά Υπέροχα κρεμαστά για το λαιμό και βραχιόλια που μας αρέσουν πολύ! Μπορείς να δεις όλη την συλλογή μας με τα χειροποίητα κοσμήματα εδώ! 

Ιδέες για τα πιο τέλεια ανοιξιάτικα νύχια το 2022!

Η παραγγελία σας γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξετε έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή που θα υποδείξετε εσείς!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top