Hair Slugging: Η θαυματουργή θεραπεία για μεταξένια μαλλιά. Δοκιμάστε την!

Μία τάση από τη Νότια Ασία για υγιή, δυνατά μαλλιά, που μακραίνουν γρήγορα

hair slugging

Μία ματιά στο Διαδίκτυο αν ρίξει κάποιος, αμέσως μπορεί δει τις τάσεις για την ομορφιά, οι οποίες «ξεπηδούν» η μια μετά την άλλη.

Γιατί το μέλι είναι ένα must-have προϊόν και για την beauty ρουτίνα σου;

Πρόσφατα, λοιπόν, εντοπίσαμε μια θαυματουργή θεραπεία, η οποία προσφέρει μεταξένια και απαλά μαλλιά όλο το χρόνο και ονομάζεται Hair Slugging.

Τι είναι η τάση του hair slugging και γιατί είναι τόσο δημοφιλής;

Το hair slugging ή αλλιώς hair oiling είναι ένα ritual το οποίο είναι γνωστό από πολύ παλιά στη Νότια Ασία. Πρόκειται για ένα beauty hack το οποίο εφαρμόζεται τη νύχτα πριν από τον ύπνο και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά όσο εσύ κοιμάσαι.

Βίκυ Καγιά: Έκοψε τα μαλλιά της και παραδίδει μαθήματα στιλ!

Το Hair Slugging στην ουσία θέλει την εφαρμογή μιας μάσκας μαλλιών, ενός ελαφριού ελαίου είτε ενός θρεπτικού προϊόντος στα μαλλιά και στη συνέχεια, τυλίγετε τα μαλλιά σας και τα αφήνετε όλη τη νύχτα έτσι ώστε να δράσουν τα συστατικά και να «κλειδώσει» η υγρασία.

To hair slugging είναι 'ενα beauty hack το οποίο εφαρμόζεται τη νύχτα πριν από τον ύπνο και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά όσο εσύ κοιμάσαι.

Η Kendall Jenner προτείνει το πιο girly hairstyle της άνοιξης

Η θεραπεία βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας, καθώς και του τριχωτού της κεφαλής. Τα μαλλιά μετά το hair slugging γίνονται πιο δυνατά και μακραίνουν πιο γρήγορα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top