To tip της Megan Fox για καλοσχηματισμένα φρύδια

Τι αποκαλύπτει η brow artist της ηθοποιού

Είτε κάνει μια σέξυ εμφάνισή με διάφανο φόρεμα στα MTV Video Music Awards φιλώντας προκλητικά στο στόμα το αγόρι της Machine Gun Kelly και ποζάροντας με την Kourtney Kardashian, είτε μιλά ανοιχτά για τη σωματική δυσμορφική διαταραχή από την οποία πάσχει, η Megan Fox συζητιέται τον τελευταίο καιρό... πολύ...

Καγιά προς διαγωνιζόμενη: Το look σου δεν είναι ολοκληρωμένο

Πρόσφατα μάλιστα εμφανίστηκε με... silver μαλλιά σοκάροντας τους φαν της για να αποκαλύψει τελικά πως επρόκειτο για περούκα την οποία δοκίμασε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας Johhny & Clyde. Πάντως αυτό που ήθελε το κατάφερε... ξεπερνώντας τα 3 εκατομμύρια likes.

Παρόλ' αυτά, όσες αλλαγές κι αν κάνει στην εμφάνισή της η Megan Fox δεν πειράζει ποτέ τα... φρύδια της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Tonya Crooks, η celebrity brow artist της αποκάλυψε πώς διατηρεί άψογο το σχήμα τους.

 

 

Εκτός από τις συνήθεις τεχνικές grooming των φρυδιών, η Tonya Crooks κάνει κάτι που δίνει πραγματικά το ιδανικό σχήμα και χρώμα στα φρύδια της ηθοποιού και που έχει ενδιαφέρον: Παρόλο που η Megan έχει καστανά μαλλιά όπως η Crooks αποκαλύπτει «βάφει τα φρύδια της σε μια πολύ σκούρα καστανή απόχρωση» ώστε να τα κάνει να δείχνουν πιο έντονα και εντυπωσιακά. Έπειτα, τα γεμίζει δημιουργώντας ένα ombré look για το οποίο χρησιμοποιεί δύο μολύβια φρυδιών σε διαφορετικές αποχρώσεις: την πιο ανοιχτόχρωμη στο τμήμα από το εσωτερικό των ματιών μέχρι λίγο μετά τη μέση και την πιο σκούρα στις άκρες τους. «Έπειτα τριμάρω τις τυχόν άστατες τριχούλες που πετάνε -στη Megan δεν αρέσει να “πετάνε” ατημέλητα στο πάνω μέρος των φρυδιών» εξηγεί. Τέλος, χρησιμοποιεί ένα clear gel για να ολοκληρώσει το έντονο iconic brow look της Megan.

Πάντως, η Fox παραδέχτηλε σε παλιότερη συνέντευξή της στο Allure ότι το είχε παρακάνει βγάζοντας τα φρύδια της στα 90ς -όπως οι περισσότερες από εμάς- και πιστεύει πως είναι ένα από τα χειρότερα beauty λάθη που έχει κάνει ever!

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top