Επιλέξτε την άνεση - Ποιες παντόφλες είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν;

Δες πώς θα βρεις τις κατάλληλες για σένα

Ανδρικές και γυναικείες σαγιονάρες

Το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και πιθανότατα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη κάνει κράτηση για τις διακοπές στη θάλασσα και μετράμε τις μερών για να φύγουμε σε άδεια όταν για μια ή δύο εβδομάδες θα μπορούμε να ξεχάσουμε όλες τις ανησυχίες μας και να περνάμε την ημέρα μας με ένα βιβλίο και με μια μπύρα στο χέρι. Η παραλία είναι αναμφίβολα μια πραγματική απόλαυση, ούτως ή άλλος, αλλά θα ήταν ακόμη πιο ευχάριστη η παραμονή μας εκεί, εάν είμαστε ντυμένοι κατάλληλα και με τα κατάλληλα παπούτσια. Ακόμα κι αν είστε λάτρης των sneakers, είναι λίγο δύσκολο να τα φορέσετε στη θάλασσα, επομένως σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε κατάλληλες καλοκαιρινές παντόφλες. Δείτε ποια θα είναι τα πιο μοντέρνα σχέδια αυτή τη σεζόν.

Πως να βρούμε τις πιο κατάλληλες για μας παντόφλες;

Η γραμμή που ξεχωρίζει τις κομψές ανδρικές παντόφλες από εκείνες που είναι πιο κατάλληλες για το σπίτι είναι πολύ λεπτή και ίσως γι' αυτό πολλοί άντρες δεν τολμούν να φορούν τέτοια παπούτσια το καλοκαίρι και υποφέρουν από τη ζέστη φορώντας πάνινα παπούτσια και sneakers. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρούμε ένα κατάλληλο ζευγάρι, απλώς πρέπει να το αναζητήσουμε στο σωστό μέρος. Στα ειδικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για παπούτσια προτείνουν επιλεγμένα σχέδια από ανδρικές παντόφλες επώνυμων εταιρειών. Ψωνίζοντας από τέτοια καταστήματα, εκτός από το ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των υποδημάτων, είναι εγγυημένο ότι θα έχετε σαγιονάρες της τελευταίας μόδας. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται συχνότερα για τις τάσεις της μόδας και προσπαθούν να συμβαδίσουν με αυτές, αλλά ας το παραδεχτούμε, και οι άνδρες θέλουμε επίσης να φαινόμαστε καλά. Ας μην εκλαμβάνουμε τα παπούτσια απλώς ως αναγκαιότητα, αλλά να τους επιτρέψουμε να φροντίσουν για την αυτοπεποίθηση μας και την αυτοεκτίμησή μας. Το αξίζουμε!
Αγοράζοντας τις επόμενες ανδρικές παντόφλες μας, είναι καλό να προσέξουμε και τα χρώματα. Το κλασικό μαύρο και μπεζ αναμένεται και πάλι να είναι επικρατέστερα στην αγορά, αλλά οι τρέχουσες τάσεις επιτρέπουν επίσης μια χρωματιστή πινελιά στην εμφάνισή μας,  προσφέροντας φρέσκα χρωματιστά σχέδια σε πράσινο, μπλε, μουσταρδί ή κόκκινο του κοραλλιού. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να πειραματιστούμε με το στυλ μας και τι πιο άνετο και εύκολο τρόπο να το κάνουμε αυτό, αν όχι με τα παπούτσια μας;

Τι σχέδιο παντόφλες να επιλέξουμε;

Ανεξάρτητα αν πρόκειται για ανδρικές ή γυναικείες παντόφλες, η ποικιλία σχεδίων μπορεί να μας μπερδέψει και να μας είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για εμάς υποδήματα. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι ευκολότερα από ό, τι φαίνονται, και πρέπει απλώς να εμπιστευτούμε τις προσωπικές προτιμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, αλλά και να λάβουμε υπόψη την περίσταση για την οποία αναζητούμε τα παπούτσια αυτά. Εάν φοράτε παντόφλες μόνο στις διακοπές, μπορείτε άνετα να επιλέξετε ένα ζευγάρι από καουτσούκ της Adidas ή της Tommy Hilfiger. Τα κλασικά σχέδια μας προσδίδουν μια ανέμελη εμφάνιση και αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις διακοπές μας.

Σε περίπτωση που οι παντόφλες σας δεν είναι μόνο ένα αδιάφορο πράγμα στις αποσκευές σας για την παραλία και θέλετε να επιλέξετε ένα κομψό ζευγάρι που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, οι δικές σας σαγιονάρες είναι Birkenstock. Το σχήμα τους είναι εξίσου τέλειο για τις διακοπές στη θάλασσα, όπως και οι άνω αναφερόμενες προτάσεις, αλλά η ελαφρώς τραχιά τους εμφάνιση τους δίνει μια κομψότητα και τους κάνει να  ξεχωρίζουν εντελώς από τα άλλα είδη υπόδησης παραλίας, κάνοντάς τους η τέλεια επιλογή για τον κομψό άνδρα. Μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι Birkenstock άνετα και στον ελεύθερο σας χρόνο στην πόλη, καθώς δεν μοιάζουν καθόλου με απλές παντόφλες. Το γνήσιο τους δέρμα και τα μεγάλα τους λουριά τα καθιστούν κομψά και τους κάνουν να θυμίζουν πιο πολύ επίσημα παπούτσια, παντόφλες που θα αντικαθιστούσαν ακόμη και τα αγαπημένα σας σανδάλια στον τόπο εργασίας σας ή γιατί όχι, σε επίσημες περιστάσεις. Οι παντόφλες δεν είναι όπως ήταν και η συγκεκριμένη επώνυμη εταιρεία το αποδεικνύει.

Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμα και αν οι παντόφλες ταν ένα θέμα ταμπού για εσάς μέχρι τώρα, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο θα αρχίσετε αμέσως να ψάχνετε για το δικό σας ζευγάρι. Μην αφήσετε τις προκαταλήψεις να επηρεάσουν τον τρόπο του ντυσίματος σας και φορέστε αυτό που νιώθετε ότι είναι κομψό και άνετο. Επιλέξτε τις καλοκαιρινές σας παντόφλες σήμερα και φορέστε τις όπως θέλετε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top