Shopping Star: Μακιγιάζ για να είστε στιλάτη με t-shirt το απόγευμα!

Δείτε τα ιδιαίτερα beauty tips

Δείτε το βιντεάκι από το Shopping Star

«Στιλάτη με t-shirt το απόγευμα» είναι το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star, με τη WABI να έχει τα κατάλληλα beauty tips.

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας ένα serum που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα και θα της χαρίσει αντιγήρανση και λάμψη. Στη συνέχεια αναμιγνύουμε ένα matte primer με ένα foundation πλήρους κάλυψης. Εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο με το πινέλο και «σβήνουμε» στον λαιμό.

Για να φωτίσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια επιλέγουμε ένα concealer δυο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μας με υαλουρονικό και κολλαγόνο. 

Επειδή το μακιγιάζ είναι πρωινό, σετάρουμε με μια πούδρα ελευθέρας μορφής. Για την εφαρμογή της επιλέγουμε την powder brusher No102 της WABI Beauty.

Shopping Star: Το catwalk της Ελένης και τα σχόλια της Καγιά

Για να αποκτήσουμε το χρώμα της υγείας εφαρμόζουμε λίγο ρουζ στα μήλα και λίγο στο κινητό βλέφαρο των ματιών μας. Για να αναδείξουμε με φυσικό τρόπο το βλέμμα, δημιουργούμε σχήμα στα φρύδια και με ένα μαλακό μολύβι γεμίζουμε το εσωτερικό τους. Με ένα καφέ μολύβι ματιών δημιουργούμε γραμμή στο κινητό βλέφαρο και με ένα πινέλο τη σβήνουμε. Επιλέγουμε την Curly Diva που είναι μια μάσκαρα με καμπυλωτό βουρτσάκι κι εφαρμόζουμε από τη ρίζα ως την άκρη των βλεφαρίδων μας.

Για τα χείλια επιλέγουμε ένα nude μολύβι σε μια πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν. Σχηματίζουμε το περίγραμμα των χειλιών και γεμίζουμε το εσωτερικό για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ μας.

Σταθεροποιούμε το μακιγιάζ ψεκάζοντας το πρόσωπό μας με ένα setting spray.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top