Tips για να έχει το κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια το καλοκαίρι

Top secrets που θέλεις να μάθεις σίγουρα!

Κραγιόν

Τα κραγιόν πιστεύεται πως είναι το αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας, αφού με μερικές απλές κινήσεις και χωρίς καθόλου περαιτέρω μακιγιάζ, μπορείς να αναδείξεις εκπληκτικά την γοητεία σου όλες τις ώρες. Ασφαλώς το κραγιόν συμπληρώνει τέλεια κάθε make up look ενώ υπάρχουν χιλιάδες αποχρώσεις και υφές που σίγουρα θα ήθελες να τις είχες δοκιμάσει όλες. Όπως ακριβώς, η φιλοσοφία του μακιγιάζ έχει τα δικά της μυστικά και κόλπα για το τέλειο  αποτέλεσμα, έτσι και το κραγιόν, που εντάσσεται σε αυτή, χρειάζεται τρόπο και όχι κόπο, προκειμένου να παραμείνει στα χείλη σου αναλλοίωτο για πολλές ώρες, κάτι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, με την ζέστη που σκαρφαλώνει στα ύψη.

red lipstick

Πέντε συμβουλές για σωστό καθαρισμό προσώπου

Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις γιατί top make up artists αποκαλύπτουν step by step πως πρέπει να εφαρμόσεις σωστά το προϊόν, ώστε να απολαύσεις το κραγιόν σου σταθερό όλη μέρα.

Step 1: Ενυδάτωσε τα χείλη σου. Χρησιμοποίησε ένα lip scrub, ώστε να δώσεις στα χείλη σου απαλή και μεταξένια υφή. Όταν ολοκληρώσεις, μην χρησιμοποιήσεις lip balm, γιατί θα κάνει την βάση σου να γλιστράει. Προτίμησε να εφαρμόσεις λίγη ενυδατική προσώπου, με ταμποναριστές κινήσεις. Με ένα χαρτομάντηλο αφαίρεσε την ποσότητα που περισσεύει. Την διαδικασία αυτή δεν είναι απαραίτητο να την ακολουθείς κάθε φορά πριν βάλεις κραγιόν, αρκούν δυο φορές την εβδομάδα.

Step 2: Η ώρα του κραγιόν (όποιο κραγιόν και αν επιλέξεις). Εφάρμοσε στα χείλη σου λεπτές στρώσεις από κραγιόν με απαλές κινήσεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά και για πιο ελεγχόμενη ποσότητα, χρησιμοποίησε lip brush, το οποίο απλώνει ομοιόμορφα το κραγιόν. Ανάμεσα στις στρώσεις, κράτα λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να στεγνώσει καλά η προηγούμενη. Με την βοήθεια ενός χαρτομάντηλου, αφαίρεσε την έξτρα ποσότητα που δεν χρειάζεσαι.

Θες το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο; Δοκίμασε αυτό το τρικ

Step 3: Για έντονο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε με ένα lip liner ή μολύβι. Και ενώ θα περίμενες να ξεκινήσεις με αυτά, το μυστικό κρύβεται στο τέλος όπως φαίνεται, αφού περνώντας το περίγραμμα  αλλά και τα χείλη σου με ένα lip liner ή μολύβι, παρόμοιας απόχρωσης με αυτή του κραγιόν, σταθεροποιείς καλύτερα το κραγιόν, αναδεικνύοντας καλύτερα το χρώμα που επιλέγεις για τα χείλη σου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top