Alexa Chung: Αυτό είναι το μυστικό της για λεία επιδερμίδα!

Και φυσικά θέλουμε να το ακολουθήσουμε

Alexa Chung επιδερμίδα

Είναι από τα πιο cool κορίτσια γι' αυτό κι εμείς λατρεύουμε να την ακούμε και να την συμβουλευόμαστε. Πρόσφατα η Alexa Chung έδωσε μια συνέντευξη στην Vogue και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την skincare routine που ακολουθεί η ίδια.

Το ''it'' girl αναφέρθηκε μάλιστα στην περιποίηση του σώματός της και με χαρά διαπιστώσαμε πως χρησιμοποιεί το δικό μας αγαπημένο beauty tool για απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση σώματος ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Tρεις βασικοί κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες με καθαρή επιδερμίδα

«Παρακολουθούσα το Sex and The City όταν ήμουν 29 και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ενυδατώνω το σώμα μου γιατί το κάνει και η Carrie. Πριν από αυτό δεν έκανα τίποτα! Μια βούρτσα σώματος μου άλλαξε τη ζώή! Την λατρεύω, νομίζω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άλογο! Έπειτα αναμειγνύω μια οικονομική κρέμα σώματος όπως η Nivea ή η CeraVe με ένα ακριβό λάδι σώματος και το απλώνω σε όλο μου το σώμα. Είναι κάτι που κάνω κάθε βράδυ και κάθε πρωί!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on

Το dry brushing (στεγνό βούρτσισμα) είναι από τις πιο αγαπημένες τελετουργίες των διάσημων beautistas κι εδώ μιλήσαμε πολλές φορές για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα μας καθώς διώχνει τις τοξίνες προς τους λεμφαδένες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος, μεταφέροντας το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φρέσκο οξυγονωμένο αίμα στην επιφάνεια του δέρματος, προσδίδοντας έτσι ελαστικότητα.

Ιδέες για alternative style από την Alexa Chung

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top