Έχεις παραπανίσια κιλά; Tips για να είσαι πάντα κομψή και όμορφη

Αγαπήστε τις ατέλειές σας

προσεγμένο ντύσιμο

Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό, κάποια είναι πολύ γυμνασμένα, άλλα λίγο και άλλα καθόλου. Ο σωματότυπος της κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός, η ομορφιά του κάθε όντος σε αυτόν τον πλανήτη επίσης είναι διαφορετική, ο χαρακτήρας μας είναι διαφορετικός, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφεύγουμε τις συγκρίσεις και να αγαπάμε αυτό που ήμαστε, να αγαπάμε το σώμα μας, να αγαπάμε εμάς.

Tέσσερα χρώματα που πρέπει να υιοθετήσεις για φέτος το καλοκαίρι

Για να μας αγαπάμε πρέπει πρώτα να μας φροντίσουμε, πρέπει να αυξήσουμε την αυτοεκτίμηση μας, καθώς και την αυτοπεποίθηση μας! Πολλές γυναίκες με παραπάνω κιλά οι λεγόμενες plus size & light plus size γυναίκες απελπίζονται, κάποιες παραμελούν τον εαυτό τους, αφήνουν τους άλλους να τους ρίχνουν την ψυχολογία, σταματάνε να προσπαθούν για τους εαυτούς τους, κάποιες κάνουν εξαντλητικές δίαιτες μόνο και μόνο για να αποδείξουν κάτι στους άλλους και όχι πραγματικά για τον ίδιο τους τον εαυτό.

O λόγος που δεν πρέπει να φοράς κραγιόν σε σκασμένα χείλη

Λοιπόν, όπως και να είναι το σώμα μας, εμείς καλό είναι να το αποδεχτούμε, να αγαπήσουμε τις ατέλειες μας, γιατί αν τις αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι, πραγματικά μετά κανένας δε θα τις βλέπει ως ατέλειες.

Να κάποια tips για να φαίνεστε κομψές ανεξαρτήτως σωματότυπου.

Επιλέξτε άνετα εσώρουχα

Η βάση όλων και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι τα εσώρουχα. Γι’ αυτό καλό είναι να επιλέγεται το σωστό μέγεθος έτσι ώστε να κολακεύετε περισσότερο το στήθος και τις καμπύλες σας, πιστέψτε με είναι πολύ βασικό. Άρα, επενδύστε πρώτα σε άνετα και βολικά εσώρουχα.

Αποφύγετε τα φαρδιά ρούχα

Τα midi κλασσικά μονόχρωμα φορέματα κολακεύουν κάθε σωματότυπο, ειδικά τις γυναίκες με καμπύλες. Τολμήστε τα κολλητά φορέματα μέχρι το γόνατο, προτιμήστε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ροζ, το κόκκινο, το μπλε.


Πείτε ναι στα ψηλόμεσα

 

Tα ψηλόμεσα παντελόνια, τζιν, σορτς, οι ψηλόμεσες φούστες είναι ότι καλύτερο, είτε τα επιλέξετε σε στενή γραμμή είτε σε φαρδιά κολακεύουν τα σώμα το ίδιο.

Προτιμήστε φορέματα με σκισίματα

Ότι καλύτερο για να αναδείξεις την πιο θηλυκή πλευρά σου.

Επιλέξτε παντελόνια πάνω από τον αστράγαλο:

Φροντίστε τα παντελόνια/τζιν να είναι σε ίσια γραμμή, με σκοπό να φανούν πιο λεπτά τα πόδια αλλά να νιώθετε και εσείς η ίδια πιο άνετα. Μπορείτε επίσης να βάλετε σκουρόχρωμη μπλούζα και το παντελόνι να είναι ανοιχτόχρωμο, θα αναδείξει πολύ τη μέση σας.

Δοκιμάστε τα σετάκια φούστα-μπλούζα

Η αλήθεια είναι πως το στυλ αυτό έχει κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό, εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε; Είναι ό,τι καλύτερο γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνετε τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή, τονίζετε τις καμπύλες σας και δημιουργείτε μια σέξι και ρομαντική διάθεση.

Συντάκτης:  Ρενάλντα Καρίνα

Πηγή: https://renaldakarina.com/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top