Πώς να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση στο μολύβι των φρυδιών σου

Είναι η κορνίζα του προσώπου σου και πρέπει να είναι άψογη

μολύβι φρυδιών

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι το μακιγιάζ μας μοιάζει ατέλειωτο αν παραλείψουμε την περιποίηση των φρυδιών μας καθώς έχουν την μαγική ιδιότητα να μεταμορφώνουν ολόκληρο το πρόσωπο, να τονίσουν το χρώμα των ματιών, να σκληρύνουν ή να μαλακώσουν τα χαρακτηριστικά μας...

Ωστόσο δεν είναι μόνο προϋπόθεση το σωστό σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια μας, αλλά και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ, που παίζουν σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα ένα σκούρο μολύβι φρυδιών θα ''αγριέψει'' το πρόσωπό μας.

Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Kardashian και Jenner

Για να επιλέξουμε λοιπόν τη σωστή απόχρωση για το μολύβι φρυδιών καλύτερα είναι να προτιμήσουμε έναν ή και δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το φυσικό μας. Καλύτερα επίλεξε ένα μαλακό μολύβι, ώστε να σβήνει εύκολα για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα αλλά και σε περίπτωση λάθους στο μακιγιάζ να μην ταλαιπωρηθείς.

H άψογη εμφάνιση της Palermo που αξίζει να αντιγράψεις

Σε περίπτωση που έχεις ανοίξει το χρώμα με βαφή, για να ταιριάζει με τα μαλλιά σας, επίλεξε μία παρόμοια απόχρωση, με αυτή που έχουν τα φρύδια σου, για φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, χρησιμοποίησέ το κρατώντας το πλάγια για να γεμίσεις τα κενά και όχι κάθετα, έτσι ώστε να πετύχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top