Oι τάσεις του καλοκαιριού και τα #not

Tα κοντά shorts και μικροσκοπικά μπικίνι αποτελούν πλέον παρελθόν

τάσεις καλοκαιριού

Δεν είσαι η ίδια γυναίκα με πέρσι. Εξελίσσεσαι, επηρεάζεσαι, εμπνέεσαι και είναι λογικό να επιθυμείς αλλαγές και νέες τάσεις στην ζωή σου. Μη ξεχνάς άλλωστε πως η αυτοέκφραση μέσω των στιλιστικών σου επιλογών έχει πολύ σημαντικό ρόλο τόσo στην αυτοπεποίθηση σου αλλά την κοινωνικοποίηση σου.

Ashley Graham: Τι κάνει και φαίνονται τα χείλη της ζουμερά και σαρκώδη

Είναι λογικό επομένως κάθε χρόνο να μην είσαι η ίδια και φυσικά να μην ακολουθείς τις ίδιες ''τάσεις'' με πέρσι. Ειδικά το καλοκαίρι δίνουμε όλες λίγη παραπάνω προσπάθεια προκειμένου να επιλέξουμε το ιδανικό σύνολο που θα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφες από ποτέ και θα δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις φορώντας το.

Φέτος έχοντας βιώσει και την εμπειρία του covid/19 πολλά πράγματα αλλάζουν.

Και η μόδα πάντοτε αντικατοπτρίζει τους καιρούς. Όμως για την ώρα δεν θα μπούμε στις αλλαγές που παρατηρούμε στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, αλλά θα δούμε ποιές είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν (για να είμαστε πιο ακριβείς, ήδη κυριαρχούν) και ποιές πρέπει να βάλεις ξανά πίσω στην ντουλάπα σου για την ώρα.

Πώς μπορείς να απολυμάνεις το κραγιόν σου

Οι βερμούδες έχουν έρθει για να μείνουν. Φέτος το καλοκαίρι προτιμούμε τα πιο μακριά shorts αποχαιρετώντας τα πολύ κοντά. Είναι ίσως η κυρίαρχη τάση που θα δώσει εντελώς διαφορετική αισθητική σε κάθε σου εμφάνιση. Αν επομένως σκεφτόσουν να αγοράσεις κάποιο hot shorts, ξανασκέψου το και επένδυσε καλύτερα σε μια βερμούδα που θα σε ανανεώσει.

Μια τάση που ευτυχώς είναι ακόμα εδώ, είναι τα dad sandals. Με τα παχιά πέλματα και τα χοντρά λουριά, τα σανδάλια του μπαμπά δεν ήταν ποτέ η αισθητική κορυφή των υποδημάτων. Ωστόσο, φέτος  έλαβαν  μια οπτική αναβάθμιση εγκαίρως για το καλοκαίρι: της σημερινής μάρκας  Scandi, ή της Cecilie Bahnsen, που έκαναν  το ντεμπούτο τους σε εκδόσεις με επίστρωση λουλουδιών στην Κοπεγχάγη, η ετικέτα "cool-girl" LA Vince επέλεξε ένα πολυτελές δερμάτινο φινίρισμα, ενώ η  Chloé έδωσε ένα σανδάλι με athleisure twist. Τα τελευταία καλοκαίρια γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με πολλές influencers και fashion editors να τα εκθειάζουν. Φέτος όμως και οι γνωστές flip flops είναι εδώ. Προτίμησε αυτές σε μίνιμαλ αισθητική και στιλ.

Τα vintage ψηλόμεσα μαγιό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα. Αποκτούν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο έδαφος, με τα μικροσκοπικά μπικίνι να αποτελούν παρελθόν.

Τα διαχρονικά, κλασσικά και κυρίως χρυσά αξεσουάρ θα μπορούν να φορεθούν πάντοτε. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι μαζί με αυτά θα φορέσουμε και κάποια πιο ''fun'' αξεσουάρ με πολύχρωμες χάντρες και ογκώδη σχήματα.

Τέλος όσον αφορά τις τσάντες, από τις overshized περνάμε στα clutches. Η μόδα ασπαζόμενη την μίνιμαλ αισθητική που αποτελεί πλέον ανάγκη, προτείνει να αφήσουμε στην άκρη τις τεράστιες βαριές τσάντες και να προτιμήσουμε clutches με τα απολύτως απαραίτητα. Ίσως από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις...

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top