Meeting calls με τους συναδέλφους σου;

Το «σπιτικό» μακιγιάζ για να δείχνεις φρέσκια

γυναίκα βαμμένη

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Οι περισσότερες, πλέον, από εμάς εργαζόμαστε από το σπίτι (λόγω του Covid-19) και η καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας γίνεται «αναγκαστικά»... διαδικτυακά. Ωστόσο, σε ένα meeting call -έστω και μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας- θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες, ακόμη κι αν από κάτω φοράμε ακόμα την... πιτζάμα μας.

Tips για να πετύχεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι!

Σίγουρα από τη μια δεν επιθυμούμε να δείχνουμε υπερβολικές, αφού βρισκόμαστε στο σπίτι, αλλά ούτε να παραμελήσουμε και εντελώς την εμφάνισή μας, πρώτα απ' όλα από σεβασμό προς τους συνεργάτες μας.

Προτού βαφτείτε, είναι αναγκαίο να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με μία ενυδατική κρέμα και μια κρέμα ματιών -βήμα που, έτσι κι αλλιώς, δεν πρέπει να παραμελείτε, είτε θα εμφανιστείτε σε εταιρική τηλεδιάσκεψη είτε όχι- ώστε να προετοιμάσετε και κατάλληλα το πρόσωπό σας να δεχτεί το μακιγιάζ.

Aνοιξιάτικη βόλτα με τον σύντροφό σας; Επιλέξτε sneakers!

Στη συνέχεια, τονίζουμε τα μάτια μας με μια μαύρη μάσκαρα. Αν έχεις, μάλιστα, στη διάθεσή σου ένα eyelash curler καλύτερα να ξεκινήσεις μ' αυτό κι έπειτα να εφαρμοσεις δύο στρώσεις μάσκαρα, που είναι αρκετές για να μη δείχνεις υπερβολική. Με αυτόν τον τρόπο θα «ανοίξει» το βλέμμα σου κι έτσι κανείς δε θα καταλάβει ότι ξύπνησες πριν από 15 λεπτά.

Το ρουζ θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας, ώστε να δώσετεαυτή τη ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Έτσι θα αποκτήσετε αυτή την ανεπιτήδευτη healthy όψη, χωρίς υπερβολές, με contouring και έντονα bronzers. Προτιμήστε ένα blush product με κρεμώδη ή υγρή μορφή, που απλώνεται πιο εύκολα πάνω από το makeup και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, και εφαρμόστε το ακριβώς πάνω στα μάγουλα.

Πώς να είσαι στιλάτη και περιποιημένη στο σπίτι!

Tο καλύτερο και πιο σημαντικό για το τέλος: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για γρήγορο ταμπονάρισμα του concealer κάτω από τα μάτια σας, στη «γέφυρα» της μύτης σας και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Αν έχετε επιπλέον 30 δευτερόλεπτα, προτείνουμε, μάλιστα, να περάσετε την ίδια κρεμώδη φόρμουλα στην περιοχή ακριβώς πάνω από το σαγόνι. Φωτίζει εκείνο το σημείο και δείχνει καλύτερα το περίγραμμα των χειλιών σας. 

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top