Tips για να πετύχεις το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι!

Όχι, δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας

Η καραντίνα συνεχίζεται και τα nail salons είναι κλειστά. Τώρα, που έχεις σίγουρα περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι σου, μπορείς να πετύχεις μόνη σου το τέλειο μανικιούρ ακολουθώντας τα παρακάτω tips!

Πώς να είσαι στιλάτη και περιποιημένη στο σπίτι!

Tip 1ο: Καθαρή βάση

Για να πετύχει το μανικιούρ σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μία σούπερ καθαρή βάση. Ξεκίνα, περνώντας κάθε νύχι με βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν, το οποίο θα απομακρύνει τα φυσικά έλαια ή υπολείμματα χρώματος από προηγούμενο βερνίκι. Φυσικά, μην παραλείψεις να πλύνεις τα χέρια σου με σαπούνι και νερό όταν τελειώσεις.

Tip 2ο: H λίμα και το buffer

Δώσε σχήμα στα νύχια σου με μια λίμα και με φορά από τις άκρες προς τη μέση, χωρίς να κάνεις μπρος πίσω κινήσεις με αυτή. Στη συνέχεια, πέρασε τα νύχια με ένα buffer ώστε να λειάνεις την επιφάνεια και τις άκρες τους.

Tip 3o: Τα πετσάκια

Tο δέρμα στη βάση των νυχιών χρειάζεται εξίσου φροντίδα για να δείχνει το μανικιούρ σου περιποιημένο. Βύθισε τα χέρια σου σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 5- 8 λεπτά ώστε να μαλακώσουν τα πετσάκια και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το ειδικό ξυλάκι για να σπρώξεις ελαφρώς τα πετσάκια γύρω από τα νύχια.

Tip 4ο: To base coat

Πόνταρε σε βερνίκι βάσης ώστε να αποτρέψεις το κιτρίνισμα και το ξεφλούδισμα στα νύχια σου και περίμενε δύο λεπτά πριν περάσεις το χρωματιστό βερνίκι.

Tip 5ο: Βάλε χρώμα

Διάλεξε το χρώμα σου και ξεκίνα τοποθετώντας το πινέλο στη βάση του νυχιού και με κίνηση προς τα κάτω. Μόλις στεγνώσει η πρώτη στρώση, επανάλαβε με μία ακόμη στρώση για να καλύψεις τυχόν ατέλειες και να ενισχύσεις το χρώμα. Αφαίρεσε το περίσσιο βερνίκι γύρω από τα νύχια με μία μπατονέτα εμποτισμένη με ασετόν.

Tip 6o: Άψογο φινίρισμα – το top coat

Βάλε top coat για να κλειδώσει τη λάμψη και τη διάρκεια στο χρώμα και είσαι έτοιμη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top