Μένουμε σπίτι και ανανεώνουμε την ανοιξιάτικη ντουλάπα μας!

Ποια είναι τα basic κομμάτια που πρέπει όλες να έχουμε

κοπέλα με leather

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει περιορίσει στο σπίτι, ωστόσο όλοι μας ανυπομονούμε να τελειώσει και να βγούμε πάλι στους δρόμους. Γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και πολύ διάθεση και προετοιμάστε σιγά σιγά την ανοιξιάτικη ντουλάπα σας. Είναι ένας ωραίος τρόπος να ανανεωθείτε και να ονειρευτείτε ξανά τις ανέμελες, ανοιξιάτικες μέρες.

Sporty Chic: Βάλε το σακάκι σου και συνδύασε τα αθλητικά σου!

Το μυστικό, λοιπόν, για να κάνετε την αρχή της ανοιξιάτικης ντουλάπας σας είναι να «επαναφέρετε» όλα τα basic κομμάτια, κυρίως σε γήινες αποχρώσεις. Μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστούν με τα πάντα.

Τέτοια κομμάτια είναι φυσικά τα σακάκια, με αυτά σε λινό ύφασμα να αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, τα πουκάμισα τόσο σε κλασσική γραμμή όσο και τα πιο αέρινα σε μαύρο, λευκό και γήινες αποχρώσεις ή ακόμα και τα χρωματιστά.

Ανδρόγυνο look σε cockail party: Η Βίκυ Καγιά προτείνει…

Απαραίτητα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα είναι τα office παντελόνια, οι πλισέ φούστες και φυσικά τα δερμάτινα κομμάτια και φυσικά το jean jacket σου.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε online αγορές αφού μένετε σπίτι και να επενδύσετε στα νέα κομμάτια τις ανοιξιάτικης σεζόν, κοστούμια σε λινό, αμάνικα μπλουζάκια, καμπαρντίνες, βερμούδες και αξεσουάρ όπως πλεκτές τσάντες, polo καπέλα, loafers και χοντρές αλυσίδες.

Πηγή: allyou.grs

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top