Καλοντυμένη και την Κυριακή - Τι να φορέσεις για να είσαι σέξι και άνετη

Casual εμφανίσεις για να τραβήξεις τα βλέμματα

Γυναίκα με leather μπλούζα

Τις Κυριακές η διάθεσή μας είναι πάντα πιο χαλαρή, καθώς οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε να περνάμε τις τελευταίες ώρες πριν τη Δευτέρα με καλή παρέα, κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες. 

Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου πλεκτό και την άνοιξη

Αν, λοιπόν, είσαι από τα κορίτσια που προτιμούν να «ξεχύνονται» στους δρόμους και όχι να μένουν σπίτι, χαλαρώνοντας στον καναπέ, παρακάτω θα βρεις μερικά ιδανικά, Κυριακάτικα outfits που θα σου χαρίσουν άνεση και στυλ στις εξορμήσεις σου!

Το αγαπημένο μας leather παντελόνι είναι μία από τις πιο σικ και άνετες επιλογές! Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με ένα casual αθλητικό φούτερ, φορώντας είτε τα sneakers σου είτε τα all day ankle boots σου για μια πιο glam εμφάνιση.

Πώς να φορέσεις λευκό παντελόνι τον χειμώνα

Όλες μας λατρεύουμε τα τζιν μας παντελόνια σε mom fit ή loose εφαρμογή. Αν είσαι λάτρεις της πρώτης κατηγορίας, μπορείς να το συνδυάσεις με φαρδιά μπλούζα σε λευκή ή γκρι απόχρωση και να παίξεις με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα! Ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Αυτό το χρώμα θα φορεθεί περισσότερο την Άνοιξη 2020

Αν πάλι προτιμάς τα φαρδιά τζιν με καμπάνα που έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά, μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα στενό και κοντό σακάκι και ένα ζευγάρι φλατ και άνετα παπούτσια. Τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα επιλέξεις θα δώσουν την χαρακτηριστική πινελιά σου.

Θα βάλεις μίνι; Με τι να το συνδυάσεις

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και τα φαρδιά παντελόνια, καρό ή μονόχρωμα! Συνδυάζονται απόλυτα με φαρδύ boyfriend πουκάμισοo, τo οποίo πρέπει να βάλεις από μέσα για να τονίσεις τη μέση σου και να γίνει πιο… θηλυκό.

Αν πάλι αγαπάς τις φούστες και δεν θες να την αποχωριστείς ούτε στην κυριακάτικη βόλτα σου, μπορείς να βασιστείς σε μια leather, ψηλόμεση φούστα, με ένα απλό all time classic ζιβάγκο και να ολοκληρώσεις την σικ εμφάνισή σου με ένα μακρύ animal print παλτό και τα αγαπημένα σου αρβυλάκια.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top