Τέσσερις απλές ιδέες που θα ανανεώσουν το look σου

Δοκίμασέ τες

ιδέες για να ανανεώσεις το look σου

Οι αλλαγές δεν είναι στο χαρακτήρα σου κι όμως κάτι θέλεις να αλλάξεις. Οι αφέλειες σου φαίνονται, σχεδόν, στροφή 180 μοιρών και το καρέ που είναι στη μόδα απόφαση μεγαλύτερη και από το γάμο. Μπορεί να σου ακούγεται σχήμα οξύμωρο αλλά μπορείς να αλλάξεις χωρίς να... αλλάξεις (πολύ). Τα μαλλιά σου έχουν τη δύναμη να σε αλλάζουν κάνοντας μικρές κινήσεις που ίσως μέχρι τώρα να μην είχες σκεφτεί.

Ιδέες από τα catwalks για να κάνεις το σχετικό refresh:

A band is always a good idea 

Πρόσθεσε ένα statement αξεσουάρ όπως μια στέκα που φέτος είναι ένα trend και ξεχώρισε. Οι στέκες είναι ένα στοιχείο που κάνουν το look σου πιο ενημερωμένο και φρέσκο. Τόλμησέ την ακόμα κι αν το υπόλοιπο ντύσιμό σου είναι σε ροκ ρυθμούς. Μην το φοβηθείς, κάνει ωραία αντίθεση.

'Αρχισε τις αφέλειες

Μπορείς να κόψεις λίγες αφέλειες για μια δοκιμαστική περίοδο ή να ζητήσεις από τον κομμωτή μερικές πιο ασύμμετρες άκρες που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Αφήνεις ελάχιστα το ψαλίδι να περάσει τα... όριά σου αλλά η αλλαγή θα είναι πραγματικά σημαντική. 

Go natural

Εάν έχεις curly μαλλιά τότε σταμάτησε να τα ισιώνεις. Χρησιμοποιήσε έναν αφρό για μπούκλες για να τους δώσεις όμορφο σχήμα, ή ακόμα και το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες ώστε να φαίνονται λεία και περιποιημένα. Δώσε κίνηση στις μπούκλες σου και φτιάξε ένα προσωπικό στυλ.

Δεν είναι στημένο

Τέλεια ιδέα για μεσαίου μήκους ή καρέ μαλλιά που δεν έχουν όγκο. Με ένα τζελ για ατημέλητο look "τσαλάκωσε" ελαφρώς τις άκρες των μαλλιών ώστε να αποκτήσουν αυτό το χαλασμένο αποτέλεσμα.  Τα μαλλιά σου θα δείχνουν πολύ πιο μοντέρνα από το στημένο καρέ.

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top