Δέκα κορυφαίες συμβουλές μόδας για άψογο και διαχρονικό στιλ!

Από τη Marilyn Monroe μέχρι την Chanel

Marilyn Monroe

Θυμάμαι τον εαυτό μου από πολύ μικρή να ψάχνει και να αρέσκεται πάρα πολύ με άρθρα το οποία έδιναν στιλιστικές συμβουλές που έχουν πει μεγάλοι αστέρες όπως Chanel, Marilyn Monroe κτλ.

Δροσερό και καλοκαιρινό μακιγιάζ με μία μόνο παλέτα!

Το σχολείο της μόδας είναι ατέλειωτο.

Άπαξ όμως και μάθεις τα βασικά, αναμιγνύοντας τα με δικές σου προσωπικές επιρροές και πινελιές τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει. Καταρχάς έχε στο νου σου πως το στιλ είναι πρώτα attitude, ύφος, αύρα, οτιδήποτε εκπέμπεις. Μετά, είναι ρούχα και τάσεις. Τα ρούχα και οι τάσεις απλώς διευκολύνουν στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών που θες. 

Σε αυτή την ανάρτηση θα βρεις all - time classic συμβουλές μόδας που έχουν συλλεχθεί κατά το πέρασμα των χρόνων και θα σε βοηθήσουν πολύ να εμπνευστείς και να βελτιώσεις το στιλ σου.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε...

1. Δείξε τόσο δέρμα όσο χρειάζεται. Επιλέξτε ένα και μόνο ένα μέρος του σώματος σας για να το δείξετε «γυμνό», συμβουλεύει ο Jen Rade, στιλίστας της Angelina Jolie. «Αν υπάρχει οποιοδήποτε σχίσιμο στο πάνω ρούχο, μην δείξετε επιπλέον και τα πόδια σας. Αν δείξετε τα πόδια σας, κρατήστε το πάνω μέρος καλυμμένο».

2. Στα πουκάμισα γυρνάμε πάντα τα μανίκια.

3. Ντουλάπα εν τάξη... αυτόματα καλύτερο στιλ. Μια οργανωμένη ντουλάπα σας δίνει και μια ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές που έχετε και έτσι μπορείτε να πετύχετε καλύτερους συνδυασμούς.

4. Χρυσά κοσμήματα. Φαίνεται όλοι να τα αγαπούν και να πηγαίνουν σχεδόν σε όλες.

5. Ελέγχουμε πάντα την πίσω όψη.

6. Τολμήστε τις αλλαγές και τις τάσεις που σας αρέσουν. Η μόδα θέλει πειραματισμό και τόλμη. Όπως επίσης, η ανανέωση και η αλλαγή είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο στιλ. Πάντα διατηρώντας ωστόσο, το δικό σας προσωπικό στιλ και προσαρμόζοντας τις τάσεις στα δικά σας μέτρα.

Και λίγες τελευταίες καλοκαιρινές συμβουλές…

7. Το μετάξι και το λινό είναι τα απόλυτα υφάσματα για το καλοκαίρι.

8. Καλοκαίρι χωρίς μεγάλο ψάθινο καπέλο δε γίνεται.

9. Total white look. Απλά το λατρεύουμε

10. Τα μαγιώ με βολάν είναι κάτι που επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν θες να ξεχωρίσεις και να έχεις στιλ στην παραλία.
 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top