Κοχύλια: Η απόλυτη τάση στα κοσμήματα

Υπέροχες καλοκαιρινές δημιουργίες

Κοσμήματα

Ένα μεγάλο κομμάτι του στιλ αποτελούν τα κοσμήματα, τα οποία συμπληρώνουν αλλά μπορούν και να μεταμορφώσουν ένα απλό look σε μια super εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα κοχύλια είναι το μεγαλύτερο trend στα κοσμήματα του καλοκαιριού τα τελευταία χρόνια και πλέον τα βλέπουμε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Κοχύλια παντού! Εμείς πάντως, τα ψηφίζουμε «δαγκωτό».
 

Το Star.gr ήρθε σε επικοινωνία με μία νεαρή σχεδιάστρια, τη Χρύσα Βάσσου, η οποία μας είπε ποια κοσμήματα είναι πολύ στη μόδα για το καλοκαίρι του 2019.

«Πριν δύο χρόνια περίπου, είχα την ιδέα να ξεκινήσω να φτιάχνω χειροποίητα κοσμήματα, κυρίως σκουλαρίκια. Ήθελα να φτιάξω κάτι το οποίο θα ήταν διαφορετικό και ως προς το ύφος και το υλικό και θα ξεχώριζε. Ήταν από την αρχή σημαντικό για μένα να κάνω κάτι που θα έχει ταυτότητα και όταν τελείωνα τη δημιουργία του να έλεγα "Ναι , αυτό ξεχωρίζει από τα άλλα, αυτό είναι Εγώ". 

Ξεκίνησα λοιπόν, με βασικό υλικό το ξύλο. Σκουλαρίκια σε γεωμετρικά σχήματα τα οποία σχεδίαζα και έβαφα η ίδια. 

Άλλο υλικό, το οποίο αγαπώ και χρησιμοποιώ στις δημιουργίες μου είναι οι φούντες και τα φλουριά. Οι φούντες, κυρίως για πιο χειμερινά, θα έλεγα, σκουλαρίκια και τα φλουριά τόσο σε συνδυασμό με τις φούντες, όσο και μόνα τους, μαζί με διάφορες ημιπολύτιμες πέτρες για τη δημιουργία κρεμαστών/κολιέ. Αν είχα να απαντήσω στο ερώτημα αν πηγαίνω σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, θα απαντούσα “όχι απαραίτητα”. 

Σημαντικό για εμένα είναι να φτιάχνω δημιουργίες, τις οποίες θεωρώ καλαίσθητες, διαχρονικές πολλές φορές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μου αρέσει κάτι το οποίο θα ακολουθεί τις  τάσεις της μόδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα κολιέ και τα βραχιολάκια ποδιού με κοχύλια, που είναι το trend των τελευταίων χρόνων κάθε καλοκαίρι. Τα βλέπουμε σε πολλούς συνδυασμούς, «παντρεμένα» με διάφορα υλικά, διάφορες αποχρώσεις, από το φυσικό τους χρώμα , μέχρι και κάποιο μεταλλικό σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση. 

Αυτή την τάση την αγαπώ και την ακολουθώ σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις σε υλικά με τα οποία θα συνδυάσω τα κοχύλια. Δικός μου σκοπός είναι να φτιάχνω πράγματα που θα φορούσα εγώ και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί όταν κάνεις κάτι που αρέσει πολύ σε εσένα , τότε αυτό σίγουρα γίνεται με αγάπη και επιμέλεια!»

Instagram: sirenity.j
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top