Αποκλειστική συνεργασία της AVON με το Shopping Star

Συμβουλές ομορφιάς και tutorial από την make up artist, Φιλιώ Σαραντινού

Avon Shopping Star

Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου το Shopping Star εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την εταιρία καλλυντικών Avon, η οποία θα χορηγεί όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και μαλλιών, που θα χρησιμοποιούν οι διαγωνιζόμενες για την προσωπική τους περιποίηση κάθε εβδομάδα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι διαγωνιζόμενες θα χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Avon για να δημιουργήσουν το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα, που θα συμπληρώνει μοναδικά στην πασαρέλα το σύνολο που αγοράσαν με βάση το θέμα της κάθε εβδομάδας.

Επιπλέον, μια φορά την εβδομάδα η makeup artist Φιλιώ Σαραντινού, θα δίνει συμβουλές και θα προτείνει σε ένα tutorial τα βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ για το κάθε look.

Η Avon εδώ και 130 χρόνια στηρίζει την ομορφιά, την ανανέωση, την αισιοδοξία και περισσότερο από όλα τις γυναίκες. Με 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσια έσοδα, τα προϊόντα της Avon πωλούνται μέσω 6.000.000 ενεργών ανεξάρτητών αντιπροσώπων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της Avon περιλαμβάνουν καλλυντικά, περιποίηση δέρματος, αρώματα και αρωματικά χώρου, με σειρά από αναγνωρισμένα ονόματα, όπως Avon True, Mark., ANEW, Avon Care, Skin-So-Soft και Advance Techniques.
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top