Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο: Τι θα φορέσεις

Συμβουλές για να λάμψεις

Φόρεμα καλοκαιρινό

 Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι σταθερή αξία! Και ενώ λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την ευτυχία του να βλέπεις κάποιον αγαπημένο σου να ξεκινά τη νέα του ζωή, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως κάθε γάμος συνοδεύεται και από ένα σχετικό άγχος, ακόμα κι αν είσαι απλά καλεσμένη. 

Φόρεσες το εντυπωσιακό φόρεμα ήδη, δοκίμασες και τον κλασικό συνδυασμό της φούστας με ένα top, βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του Ιουλίου και κατά πάσα πιθανότητα εσύ έχεις 1-2 γάμους ακόμα να παραβρεθείς. Αναρωτιέσαι τι άλλο μπορεί να φορέσεις ως καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; 

Ανάδειξε το προσωπικό σου στυλ και δες αλλιώς τα ρούχα που ήδη διαθέτεις με τους παρακάτω στυλιστικούς "κανόνες". Και μιας που το instagram feed μας μοιάζει να έχει πάντα την κατάλληλη απάντηση σε κάθε στυλιστική απορία, ρίξε μια ματιά και στα αγαπημένα μας looks.

#1 Πειραματίσου με trendy κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Μην κολλάς στο μίντι ή μάξι θηλυκό φόρεμα.

#2 Απόφυγε ωστόσο το total white και black look αφού και τα δύο αποκτούν μία μάλλον δυσάρεστη χροιά σε αυτή την περίπτωση.

 #3 Δοκίμασε να φορέσεις kitten heels ή ακόμα και flat παπούτσια! Κανείς δεν είπε ότι τα ψηλά τακούνια είναι αναγκαία και τα χαμηλότερα είναι σίγουρα πιο άνετα και βολικά για τον... χορό μετά!

#4 Τόλμησε να φορέσεις ένα κομψό κοστούμι που θα κάνεις πιο βραδινό με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top