Ένα φαντασμαγορικό event για την παρουσίαση του νέου single της Ελένης Χατζίδου με τον Κυριάκο Γαληνό, με τίτλο «Φίλε μου ζήσε» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/11, στη Γλυφάδα.
Παράλληλα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@star έλαβε το χρυσό digital single για το τραγούδι «Δε θα σε περιμένω».
Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο Ετεοκλής Παύλου για τον οποίο μίλησε με λόγια αγάπης για τον άνδρα που έχει δίπλα της.
«Ο άνθρωπος που με εμπνέει κάθε μέρα, ο άνθρωπος που είμαι τυχερή που έχω στη ζωή μου, που είναι πατέρας του παιδιού μου και δε θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον καλύτερο και με κάνει καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θα σ’ αγαπώ για πάντα και θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι μπορεί να συμβεί…που δε θα συμβεί τίποτα γιατί η αγάπη μας τα νικάει όλα. Σε λατρεύω, σ’αγαπώ με όλη μου την ψυχή».
«Είμαι πολύ υπερήφανος για την Ελένη. Ότι έχει κάνει τα έχει καταφέρει μόνη της», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.
«Το τραγούδι αυτό μιλάει για τον Ετεοκλή και τη ζωή του. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και χαίρομαι που το αγκάλιασε ο κόσμος και δώσαμε δύναμη», ανέφερε ο Κυριάκος Γαληνός.
Από τη λαμπερή βραδιά δε θα μπορούσαν οι συνεργάτες, αλλά και καλοί της φίλοι. «Είχαμε την τεράστια τύχη να ακούσουμε πρώτοι το τραγούδι. Κλαίγαμε όταν είδαμε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Το τραγούδι είναι παράδειγμα για όλους. Μια δύσκολη στιγμή μπορεί να δώσει δύναμη», είπαν από την πλευρά τους Μαίρη Αργυριάδου, Λίλη Πυρράκη και Κωνσταντίνος Ντάφλος.
Εκεί ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Πάνος Κατσαρίδης.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.