Ελένη Χατζίδου: «Φίλε μου, ζήσε» το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Ετεοκλή

Συγκινημένο το ζευγάρι στον «αέρα» του Breakfast@Star

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου, Φίλε μου, ζήσε προβλήθηκε αποκλειστικά στο Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής, ένα ντουέτο με τον Κυριακό Γαληνό.  

Η Ελένη Χατζίδου στο στούντιο ηχογράφησης με τον Κυριάκο Γαληνό

Η Ελένη Χατζίδου στο στούντιο ηχογράφησης με τον Κυριάκο Γαληνό

«Είναι αφιερωμένο κι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ετεοκλή μετά το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Δε θέλουμε να σας ρίξουμε... είναι ένα κομμάτι γεμάτο αισιοδιοξία», είπε η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό και συμπαρουσιαστή της να συμπληρώνει: «Συγκινούμαι όταν το ακούω... Είναι το καλύτερο δώρο που μπορούσες να μου έχεις κάνει». 

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Star

Η Ελένη Χατζίδου συγκινήθηκε με το νέο της τραγούδι, αφιερωμένο στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου συγκινήθηκε με το νέο της τραγούδι, αφιερωμένο στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

«Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έβαλα να ακούσει το τραγούδι, ήταν η μαμά του. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς, Δεν μπόρεσε να το ακούσει με τη μια όλο… Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ, το τώρα έχει σημασία. Να δει όλος ο κόσμος το τι έχεις καταφέρει, τι έχεις δημιουργήσει», ανέφερε από τη δική της πλευρά εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top