Η εκπομπή «Δύο στις 10» συνεχίζεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, με ανανεωμένο ωστόσο δίδυμο παρουσιαστών.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Τάσος Ιορδανίδης θα βρίσκεται στο πλευρό της Ζωής Κρονάκη, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, ο οποίος αποχώρησε. Στην πρώτη του απόπειρα στην παρουσίαση, ο ηθοποιός φαίνεται πως έπεισε τους ιθύνοντες του σταθμού, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν και νέο project, μετά τους «Μπαμπά-δες».
Ιορδανίδης: «Έχασα τον πατέρα μου, 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου μου»
Αναλύτικα η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Η εκπομπή «ΔΥΟ στις 10» επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη και με την καλύτερη διάθεση, για να μας κρατήσει και πάλι συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, στην ΕΡΤ1. Η Ζωή Κρονάκη υποδέχεται τον Τάσο Ιορδανίδη στην παρέα του «ΔΥΟ στις 10» και παρέα μάς υπόσχονται μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες», την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, θα δούμε τον αγαπημένο ηθοποιό σ’ ένα νέο ρόλο, αυτόν της παρουσίασης μιας ζωντανής εκπομπής, στο πλευρό της Ζωής Κρονάκη, η οποία συνεχίζει για τρίτη χρονιά. Με την πιο σύγχρονη ματιά, με ζωντανές συνδέσεις και πλούσια και αποκλειστικά ρεπορτάζ, η Ζωή Κρονάκη, ο Τάσος Ιορδανίδης και η ομάδα της εκπομπής θα μας μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας για όσα μας ενδιαφέρουν, αλλά και μας ψυχαγωγούν, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 12:00.
«ΔΥΟ στις 10» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00, στην ΕΡΤ1, με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.