Ιορδανίδης: «Έχασα τον πατέρα μου, 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου μου»

H γυναίκα της ζωής του, Θάλεια Ματίκα, και τα δύο τους παιδιά

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τον ρόλο του παρουσιαστή στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», την απώλεια του πατέρα του, τα παιδιά του και τη σχέση με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

«Ούτε καν πέρναγε από το μυαλό μου, ότι εγώ θα μπορούσα ποτέ να είμαι στη θέση του παρουσιαστή μιας εκπομπής. Άκουσα όλες τις αρνητικές κριτικές για μένα και την εκπομπή μου, ακόμα και τις κακοπροαίρετες. Μας κινητοποιούν και μας κάνουν να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά στην εκπομπή Happy Day. 

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι έχασε ξαφνικά τον πατέρα του, 20 μέρες μετά τη γέννηση του γιου του. «Τα είδα όλα. Ήταν περίεργο αυτό το συναίσθημα, δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτήν την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε.

Ένας από τους λόγους που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς, είναι ότι πήρα τόση αγάπη από την οικογένεια

Σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση, σχολίασε πως «στάθηκα τυχερός με το άλλο φύλο, με αποκορύφωμα την κυρία Ματίκα. Είμαστε 16 χρόνια μαζί κι ελπίζω να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να είμαστε για πολλά πολλά χρόνια μαζί», είπε.

Κατάλαβα από την αρχή ότι η Θάλεια είναι η γυναίκα της ζωής μου κι ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Το 2013 απέκτησαν τον γιος τους, Δάνο, και το 2016 την κόρη τους, Νάγια.

 

 

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης είπε επίσης πως δεν είναι καθόλου καταναλωτικό ον και πως η σύζυγός του είναι αυτή που του ψωνίζει για να μη φοράει συνεχώς τα ίδια ρούχα.

Ματίκα: «Έμαθα πως είμαι έγκυος και έγινα έξαλλη»

Αποκάλυψε πως η Θάλεια Ματίκα θα ήθελε να ήταν όλα τα πράγματα στο σπίτι τοποθετημένα «με μοιρογνωμόνιο», αλλά τελικά κέρδισε αυτός και τα παιδιά. 

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα/ NDP

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα/ NDP

«Κάνω δουλειές του σπιτιού. Ό,τι μου πουν το κάνω, αλλά πρωτοβουλίες δεν παίρνω. Όταν ήμασταν οι δυό μας είχα μπει κι εγώ στους ρυθμούς της Θάλειας. Μιλάμε για ψυχαναγκαστική κατάσταση... έπρεπε το βούτυρο λόγου χάρη να είναι σε συγκεκριμένη μοίρα του ψυγείου, ήταν σαν βιτρίνα το ψυγείο. Τώρα με τα παιδιά, παίρνω το αίμα μου πίσω», αποκάλυψε.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα/ NDP

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα/ NDP

Τέλος, αποκάλυψε πως έχασε 30 κιλά και έχει πάρει ήδη τα 10. «Τρελαίνομαι για το φαγητό, θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα. Πριν τον δεύτερο εγκλεισμό είχα φτάσει 125 κιλά και είπα θα με προσέξω. Γυμνάστηκα και μου έκανε και πάρα πολύ καλό ψυχικά», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top