Γεωργία Μπετχαβά: Η ζωή μετά το MasterChef και η συνεργασία - έκπληξη!

«Είμαι ανανεωμένη», δήλωσε στο star.gr μετά τον τελικό του MasterChef

Masterchef 2024: Όσα είπε η πρώην διαγωνιζόμενη, Γεωργία Μπετχαβά, στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη μετά τον μεγάλο τελικό

Η Γεωργία Μπετχαβά ταξίδεψε στην Αθήνα από τη Σαντορίνη όπου εργάζεται, προκειμένου να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Masterchef 2024.

Masterchef κριτές: Tα αστεία, τα πειράγματα και το ραντεβού για του χρόνου!

Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη ήταν στο πλατό του Masterchef και εξασφάλισε δηλώσεις από την πρώην διαγωνιζόμενη που έχει αφήσει το «στίγμα» της στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής. 

Τι κάνει σήμερα η Γεωργία Μπετχαβά - Η ζωή της μετά το MasterChef

«Η ζωή μετά το Masterchef είναι πολύ διαφορετική. Δέχομαι πολλή αγάπη από τον κόσμο, από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο από τη Λάρισα από όπου κατάγομαι, αλλά και από τη Γερμανία. Πηγαίνω και στο εξωτερικό κι εργάζομαι. Δεν το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενη για όλη αυτή την αγάπη, γιατί ένιωσα ότι έχω μια οικογένεια από χιλιάδες ανθρώπους», είπε αρχικά η Γεωργία Μπετχαβά. 

Η ίδια εξήγησε ότι δεχόταν πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και στα social media, σε σημείο που κάποιες ώρες δεν μπορούσε να κοιμηθεί. «Είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντώ και στις φιλοφρονήσεις και σε όλες τις ερωτήσεις και.. αυτό όχι ότι μου δυσκόλεψε τη ζωή, αλλά με έκανε να νιώθω ότι έχω μια ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που μας παρακολουθούσαν και μας στήριζαν», πρόσθεσε.

Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες στα social

Η Γεωργία Μπετχαβά εργάζεται στη Σαντορίνη, στο πλευρό του σεφ Τάσου Στεφάτου. «Είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύτηκε ο κ. Στεφάτος. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδου, που είναι στην ίδια εταιρία, έδωσε το βιογραφικό μου. Τι άλλο καλύτερο μπορώ να περιμένω από αυτό; Από το να είμαι με έναν κορυφαίο σεφ με τον οποίο θα μάθω πολλά μαζί του», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top