Masterchef Χριστίνα: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα... »

Τι είπε για τον νικητή του MasterChef, Λευτέρη, η Χριστίνα Χριστοφή

Η Χριστίνα Χριστοφή ήταν μαζί με τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο οι δύο φιναλίστ του τελικού του Masterchef 2024. Mπορεί η Κύπρια μαγείρισσα να μην κέρδισε το τρόπαιο, αλλά κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ, που φέτος δόθηκε για πρώτη φορά στον δεύτερο φιναλίστ. Το star.gr βρισκόταν και φέτος στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού! 

MasterChef Τελικός: Τα κλάματα της Χριστίνας μετά τη νίκη του Λευτέρη

«Είναι πολλά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα, επειδή έστω και για λίγο πίστεψα ότι θα είμαι η επόμενη Κύπρια masterchef. Όσο περνάει η ώρα… όλα καλά! Ξέρω ότι τώρα ξεκινούν τα ωραία πράγματα έξω», είπε στις πρώτες δηλώσεις η Χριστίνα μετά την ανάδειξη του νικητή, μιλώντας στην Κατερίνα Καραγιάννη και το star.gr.

«O Λευτέρης ήταν πάρα πολύ άξιος αντίπαλος. Ήταν όντως μαραθώνιος μαγειρικής και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ήταν πολύ δυνατά τα πιάτα της τελευταίας δοκιμασίας και χάρηκα πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να αντιγράψω πιάτα του σεφ», τόνισε η Χριστίνα που ήρθε στη δεύτερη θέση στον τελικό του Masterchef.

MasterChef Λευτέρης: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή και η αφιέρωση

«Από τον φετινό διαγωνισμό πήρα 54.000 ευρώ, νομίζω περισσότερα χρήματα και από τον περσινό νικητή. Σίγουρα θα τα αξιοποιήσω μαγειρικά», επισήμανε.

«Αν έχω κάτι στο μυαλό μου και βάλω στόχο, προσπαθώ να το καταφέρω. Μου έδωσε δύναμη και μαγειρική γνώση ο διαγωνισμός, που θέλω να την αξιοποιήσω», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top