Μαρίνα Σάττι: Δείτε την να τραγουδάει το Zari στην... ντουσιέρα

Χιλιάδες likes για την Ελληνίδα ερμηνεύτρια!

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει το Zari

Η Μαρίνα Σάττι μετράει αντίστροφα για την εμφάνιση της στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το Zari, ένα κομμάτι που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Σάττι: Tραγουδά το Zari ενώ ξεβάφεται live στο insta- «Να το κρατήσω αυτό;»

Λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό που θα συμμετέχει και θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media για να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή.

Η Μαρίνα Σάττι με τους χορευτές της στην... ντουσιέρα! /Φωτογραφία Instagram

Πρόσφατα, ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο που τη δείχνει να ερμηνεύει το Zari μέσα σε μια ντουσιέρα. Η ντουσιέρα αποτελεί ένα από τα σκηνικά που χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση όλων των συμμετοχών.

Η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι 

Μετά την πρώτη πρόβα που έκλεψε τις εντυπώσεις, η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ενώ στις 9 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό. Ο τελικός του διαγωνισμού θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαΐου. 

Eurovision: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για Σάττι - «Το έχει πάρει ήδη»

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην Eurovision και να χαρίσει στην Ελλάδα μια αξέχαστη εμφάνιση.

Ας της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top