Βούλγαρη: Αλλαγές και στην εκπομπή της, μετά το «τέλος» του Mega Καλημέρα

Η Ανθή Βούλγαρη προτείνει την Ελεονώρα Μελέτη για Ευρεωβουλευτή

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», λόγω των ευρωεκλογών.

«Χθες, με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μας ανακοινώθηκε ότι για φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή την 1η Μαΐου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών. Αυτή είναι κατά λέξη η πρόταση που μας μεταφέρθηκε από τον κύριο Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Και με την ίδια ακριβώς συνέπεια σάς τη μεταφέρουμε κι εμείς σε εσάς τους τηλεθεατές και τους εκλεκτούς συνάδελφους για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί», είπε στον τηλεοπτικά αέρα η Ελεονώρα Μελέτη.

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε την Ανθή Βούλγαρη και τη ρώτησε για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μιας και η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια λόγω των ευρωεκλογών.

«Δεν ξέρω τι μου λες καθόλου. Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο. Μακάρι να δούμε την Ελεονώρα Μελέτη και Ευρωβουλευτή θα της ταίριαζε απόλυτα, αλλά της ταιριάζει και ο ρόλος της παρουσιάστριας πολύ, οπότε ότι θέλει αυτή. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με την Ελεονώρα», ανέφερε η παρουσιάστρια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top