Ένα σουρωτήρι από την Αυτοκρατορική Ρωσία στο Cash or trash!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 04/03/2024 - 08/03/2024

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Γιώργος, αν και δεν παίρνει αρκετές πληροφορίες για το γενεαλογικό του δέντρο, μιας και το επίθετό του θυμίζει κάτι από τη Ρωσική Αυτοκρατορία, σίγουρα μαθαίνει τα πάντα για το αντικείμενο, που φέρνει στο Cash or Trash, από τον Θάνο Λούδο. Ο πωλητής έχει τα απαραίτητα δεδομένα και παίζει το παιχνίδι της δημοπρασίας, όπως ονειρευόταν να κάνει, όταν παρακολουθούσε καθημερινά το Cash Or Trash από το σπίτι του.

Αν το φλερτ ήταν τέχνη, τότε ο Τάκης θα ήταν σίγουρα μέγας διδάσκαλος! Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην ιδιοκτήτης του θεάτρου «Ελιζέ», φέρνει ένα αντικείμενο, που «ξεμυαλίζει» αρκετούς από τους αγοραστές. Στο δωμάτιο των αγοραστών, η Ειρήνη Πλευράκη ρίχνει το βλέμμα της σε ένα αντικείμενο εντελώς έξω από τα συνηθισμένα ενδιαφέροντά της. Ο Τάκης παίζει με τις προσφορές, αλλά η γοητεία της Ειρήνης Πλευράκη κερδίζει έδαφος!

Ένα σουρωτήρι από τη μακρινή Αυτοκρατορική Ρωσία φέρνει η Θεοδώρα από την Κάσο στο Cash Or Trash και διεκδικεί τη μεγαλύτερη προσφορά. Το αντικείμενο έχει γραμμένη μια μεγάλη ιστορία επάνω του και η Θεοδώρα, με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει και ακόμα παραπάνω, είναι από τις πιο σίγουρες πωλήτριες, που έχουν περάσει από το Cash Or Trash.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά.

Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος
Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης
Αρχισυνταξία: Ολυμπία Νάκη
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top