Ένα συλλεκτικό ρολόι κατασκευασμένο για το διάστημα στο Cash or Trash

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, που ακούστηκαν στο Cash or Trash, θα αφηγηθεί η Νίκη, η οποία έζησε την επίπονη εμπειρία εκπαίδευσης ενός αστροναύτη στις διαστημικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας. Εκεί, απέκτησε και το αναμνηστικό σετ, που περιέχει ένα συλλεκτικό ρολόι, ειδικά κατασκευασμένο για το διάστημα. Με το συγκεκριμένο σετ, η εκπαιδευόμενη «αστροναύτης» θα διεκδικήσει τη μεγαλύτερη προσφορά στο δωμάτιο αγοραστών!

Η Ειρήνη δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του Cash or Trash. Σε τέτοιο βαθμό, που ζήτησε την άδεια των παιδιών της, για να φέρει την κουζίνα, που χρησιμοποιούσε η μητέρα της για να μαγειρεύει. Μπορεί εκείνη να μην μαγείρεψε ποτέ σε αυτή τη συσκευή, αλλά είναι βέβαιη ότι το αντικείμενό της, τελικά, θα τη δικαιώσει.

Ο Αργύρης, φανατικός τηλεθεατής του Cash or Trash, έψαξε να βρει το κατάλληλο αντικείμενο, προκειμένου να βρεθεί μπροστά στους αγαπημένους του αγοραστές. Έχοντας κάνει την απαραίτητη έρευνα για τον καθένα, έρχεται μελετημένος για να  τους κατακτήσει! Ο ενθουσιώδης πωλητής είναι αποφασισμένος και έτοιμος να ζήσει την εμπειρία της τηλεοπτικής δημοπρασίας, που τόσο λαχταρά!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!


Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash


Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.
Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

 

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος
Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης
Αρχισυνταξία: Ολυμπία Νάκη
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top